
Inspirace pro Vás
Čočková polévka s kari

(12)
Vegetariánská čočková polévka se zeleninou a kořením kari, hustá díky cizrně mixované s citronovou šťávou a máslem.
Těstoviny carbonara

(127)
Itálie - lahodná kombinace sušené šunky, cukety a těstovin obalených v omáčce z vaječných žloutků a smetany.
Pečený krůtí medailon

(13)
Měkká barevná pečená zelenina s krůtími medailonky, přelitá omáčkou, která se vaří zvlášť po pečení. Levný, jednoduchý recept.
zařazeno v:
Drůbeží maso
Drůbeží maso
Mexické fazole

(15)
Mexiko - počeštěná verze mexických červených fazolí dušených v rajčatovo-paprikové omáčcce s uzeninou.
Rajčatová omáčka s houbami

(70)
Letní pokrm z rajčat a lesních hub, dušený na červeném víně a ochucený čerstvými bylinkami.
Zeleninový vývar

(83)
Až ochutnáte tento domácí vývar, nebudete už nikdy chtít kupovaný. Nasekejte zeleninu, osmažte a uvařte a máte hotovo!
Rybí filety v pivním těstíčku

(117)
Šťavnatá ryba hluboce smažená v pivním těstíčku s jednoduchou domácí tatarkou, salátem a kousky citronu.
zařazeno v:
Ryby a mořské plody
Ryby a mořské plody
Tzatziki

(8)
Řecko - příloha vhodná ke grilovaným masům převážně ze salátové okurky a řeckého jogurtu.
Komentáře k receptu Pomalu pečené kuřecí kousky s brambory a podmáslím
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.