
Inspirace pro Vás
Sendviče se sekanou

(79)
Zbyla Vám sekaná od oběda a nevíte co s ní? Vyzkoušeje ji s plátky toastového chleba, slaninou a volským okem.
Těstovinový salát

(1)
Těstovinový salát s krůtími prsy a rajčaty, dochucený hrubozrnnou hořčicí a medem.
Bliny s kaviárem

(9)
Rusko - specialita z máslového kynutého těsta z pohankové mouky, tradičně podávaná s kaviárem a vychlazeným šampaňským.
Kuřecí paprikáš s knedlíčky

(97)
Kousky kuřecího masa vařené v paprikové omáčce se zakysanou smetanou, se zvlášť vařenými jednoduchými knedlíčky.
Těstoviny s klobásou

(14)
Kvalitní těstoviny s omáčkou z rajčat, česneku a červeného vína, které podtrhává chuť celého jídla.
Kulajda

(1)
Klasická česká polévka se sušenými hřiby, brambory, koprem a vařenými vejci ochucená octem a kořením.
Tyrolské knedlíčky do polévky

(34)
Rakousko - kulaté cibulové knedlíčky z tyrolské slaniny a rozmočené bílé žemle, vhodné do všech typů vývarů.
zařazeno v: Polévky nezahuštěné, Mezinárodní kuchyně
Kuřecí závitky na zelenině

(146)
Šťavnaté kuřecí maso zavinuté ve schwarzwaldské šunce dušené na proužcích zeleniny.
zařazeno v:
Drůbeží maso
Drůbeží maso
Komentáře k receptu Pomalu pečené kuřecí kousky s brambory a podmáslím
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.