
Inspirace pro Vás
Sendvič s jehněčím masem

(0)
Sytý gurmánský sendvič plněný pečenými rajčaty, šťavnatým jehněčím masem a citronovou majonézou s pečeným česnekem.
zařazeno v: Jehněčí a skopové maso, Sendviče, hamburgery a wrapy
Karlovarský guláš v chlebu

(17)
Měkké kousky hovězího masa v jemné krémové omáčce z mleté papriky servírované v čerstvém bochníku chleba.
zařazeno v: Hovězí a telecí maso, Tradiční česká kuchyně
Tatarák s křepelčími vejci

(71)
Tatarák trochu jinak - s nakládanou okurkou a kapary, jemně pikantní díky kapkám tabasca, zdobený křepelčím vejcem.
Tzatziki

(8)
Řecko - příloha vhodná ke grilovaným masům převážně ze salátové okurky a řeckého jogurtu.
Krůtí stehna na divoko

(108)
Šťavnatá krůtí stehna, jejichž maso od kosti samo odpadává, se pečou na zelenině a trošce červeného vína s divokým kořením.
Okurkové jednohubky

(71)
Neobvyklé jednohubky se salátovou okurkou, šlehaným sýrem, s kousky sušených rajčat a s čerstvou bazalkou.
zařazeno v: Vegetariánské, Pomazánky, jednohubky a chlebíčky
Smetanová houbová omáčka

(20)
Houbová omáčka z hovězího vývaru s kořenovou zeleninou, zjemněná smetanou a máslem, s kousky zelené pažitky.
Kuřecí s brambory na podmáslí

(0)
Nezaměnitelná chuť kuřecího masa, odpadajícího od kosti, pečeného v pomalém hrnci v omáčce z podmáslí a brambor.
Komentáře k receptu Zelené fazolky se šalotkou
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.