Mé Oblíbené Recepty
Vepřová panenka, žampiony a těstoviny ve vinné omáčce s česnekem
Vepřová panenka, žampiony a těstoviny ve vinné omáčce s česnekem
 

Vepřová panenka, žampiony a těstoviny ve vinné omáčce s česnekem

Recept Vepřová panenka, žampiony a těstoviny ve vinné omáčce s česnekem má průměrné hodnocení 4.7. Recept Vepřová panenka, žampiony a těstoviny ve vinné omáčce s česnekem má průměrné hodnocení 4.7. Recept Vepřová panenka, žampiony a těstoviny ve vinné omáčce s česnekem má průměrné hodnocení 4.7. Recept Vepřová panenka, žampiony a těstoviny ve vinné omáčce s česnekem má průměrné hodnocení 4.7. Recept Vepřová panenka, žampiony a těstoviny ve vinné omáčce s česnekem má průměrné hodnocení 4.7. 
Průměrné hodnocení: 4.7/5 (7 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Vepřová panenka dělaná na olivovém oleji s žampiony, v lehké pikantní omáčce z bílého suchého vína a česneku s těstovinami.
Doba přípravy receptu je 10 min
příprava 10 min
Doba vaření receptu je 20 min
doba vaření 20 min
Počet porcí 4
počet porcí 4
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Vepřová panenka je téměř stejně libová jako kuřecí prsa bez kůže.

Ingredience

600g vepřové panenky
200g žampionů
5 PL olivového oleje
4 stroužky česneku
2 malé sušené chili papričky
300ml bílého suchého vína
sůl a čerstvě mletý pepř
100g parmezánu
petrželka nebo kopr na ozdobu
těstoviny linguine

(* PL - polévková lžíce)

Postup

Vepřovou panenku a žampiony nakrájejte na plátky, česnek oloupejte a nasekejte najemno. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Parmezán nastrouhejte.

Ve velké pánvi rozpalte lžíci olivového oleje a přidejte osolenou a opepřenou panenku. Smažte dokud nechytí barvu, asi 2 minuty z každé strany. Až je hotová, dejte ji do misky a přiklopte, aby zůstala těplá a pustila šťávu.

Do pánve, kde se smažila panenka, dejte 2 lžíce oleje a osmažte na něm žampiony. Vyjměte a přidejte k panence.

Do pánve přidejte zbylý olej a vsypte podrcené sušené chili papričky a česnek. Minutu zasmažte a zalijte bílým vínem. Vařte 4 minuty.

K vínu přidejte panenku i žampiony, slité těstoviny a polovinu parmezánu. Promíchejte a servírujte posypané zbylým parmezánem a bylinkou.

Inspirace pro Vás

Bramborová polévka

Recept Bramborová polévka má průměrné hodnocení 4.8. Recept Bramborová polévka má průměrné hodnocení 4.8. Recept Bramborová polévka má průměrné hodnocení 4.8. Recept Bramborová polévka má průměrné hodnocení 4.8. Recept Bramborová polévka má průměrné hodnocení 4.8. 
Komentáře k receptu
(0)
Bramborová polévka zahuštěná celozrnnou moukou, s kořenovou zeleninou, lesními houbami a bylinkami.

Lasagne bolognese

Recept Lasagne bolognese má průměrné hodnocení 4.4. Recept Lasagne bolognese má průměrné hodnocení 4.4. Recept Lasagne bolognese má průměrné hodnocení 4.4. Recept Lasagne bolognese má průměrné hodnocení 4.4. Recept Lasagne bolognese má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(0)
Itálie - populární italský recept vyráběný střídáním těstovinových plátu, masové omáčky a bešamelové omáčky.

Polníčkový salát

Recept Polníčkový salát se slaninou a ořechy má průměrné hodnocení 4.6. Recept Polníčkový salát se slaninou a ořechy má průměrné hodnocení 4.6. Recept Polníčkový salát se slaninou a ořechy má průměrné hodnocení 4.6. Recept Polníčkový salát se slaninou a ořechy má průměrné hodnocení 4.6. Recept Polníčkový salát se slaninou a ořechy má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Rakousko - salát z polníčku, opečené křupavé slaniny s vlašskými ořechy s octovo-ořechovou zálivkou.

Smažené kalamáry

Recept Smažené kalamáry má průměrné hodnocení 4.9. Recept Smažené kalamáry má průměrné hodnocení 4.9. Recept Smažené kalamáry má průměrné hodnocení 4.9. Recept Smažené kalamáry má průměrné hodnocení 4.9. Recept Smažené kalamáry má průměrné hodnocení 4.9. 
Komentáře k receptu
(1)
Kalamáry marinované v podmáslí smažené v lehkém těstíčku ochuceném drceným oreganem.

Bündnerská ječná polévka

Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Bündnerská ječná polévka má průměrné hodnocení 4.9. 
Komentáře k receptu
(8)
Švýcarsko - polévka z ječných krup se zeleninovým základem vařená v masovém vývaru se smetanou.

Koprová omáčka

Recept Koprová omáčka má průměrné hodnocení 4.2. Recept Koprová omáčka má průměrné hodnocení 4.2. Recept Koprová omáčka má průměrné hodnocení 4.2. Recept Koprová omáčka má průměrné hodnocení 4.2. Recept Koprová omáčka má průměrné hodnocení 4.2. 
Komentáře k receptu
(0)
Smetanová koprová omáčka z hovězího vývaru dochucená třtinovým cukrem a octem. Jakou přílohu si zvolíte, je na Vás.

Sendvič s pečeným drůbežím

Recept Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(0)
Zbylo Vám pečené kuře nebo krůta od oběda a nevíte, jak ho využít? Vyzkoušejte je v sendvičích s bazalkovou majonézou.

Pečený vepřový guláš

Recept Pečený vepřový guláš na víně a houbách má průměrné hodnocení 4.5. Recept Pečený vepřový guláš na víně a houbách má průměrné hodnocení 4.5. Recept Pečený vepřový guláš na víně a houbách má průměrné hodnocení 4.5. Recept Pečený vepřový guláš na víně a houbách má průměrné hodnocení 4.5. Recept Pečený vepřový guláš na víně a houbách má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Vepřový guláš netradičně pečený v troubě na cibulce, červeném víně a koření s lesními houbami, čerstvými či mraženými.
Komentáře k receptu Vepřová panenka, žampiony a těstoviny ve vinné omáčce s česnekem
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce