Mé Oblíbené Recepty
Těstoviny s klobásou a mozzarellou
Těstoviny s klobásou a mozzarellou
 

Těstoviny s klobásou a mozzarellou

Recept Těstoviny s klobásou a mozzarellou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Těstoviny s klobásou a mozzarellou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Těstoviny s klobásou a mozzarellou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Těstoviny s klobásou a mozzarellou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Těstoviny s klobásou a mozzarellou má průměrné hodnocení 4.5. 
Průměrné hodnocení: 4.5/5 (2 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Kvalitní těstoviny s omáčkou z rajčat, česneku a červeného vína, které podtrhává chuť celého jídla.
Doba přípravy receptu je 15 min
příprava 15 min
Doba vaření receptu je 40 min
doba vaření 40 min
Počet porcí 4
počet porcí 4
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Název sýra mozzarella se vytvořil ze slova mozzare, což v italštině znamená odříznout.

Ingredience

4 uzené klobásy
2 balení mozzarelly (2x210g)
600 ml rajčatového pyré nebo loupaných rajčat v plechovce
malá hrst čerstvých bazalkových lístků nebo 1 PL sušené bazalky
sůl a pepř podle chuti
3 PL olivového oleje
350 ml červeného vína
1 velká cibule
6 stroužků česneku
1 balení špaget

(* PL - polévková lžíce)

Postup

Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na jemno, klobásu a mozzarellu nakrájíme na kostičky.

V pánvi rozehřejeme olej a dáme smažit cibuli, po 5 minutách přidáme klobásy a dále opékáme dalších 10 minut. Až jsou klobásy opečené, přidáme česnek, zarestujeme a směs přelijeme červeným vínem, přidáme bazalkové lístky a necháme většinu vína vyvařit.

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Do základu omáčky přidáme rajčatové pyré, promícháme, dochutíme solí a pepřem a necháme pobublávat 10 minut. Pánev odstavíme a přidáme nakrájenou mozzarellu, zamícháme a ihned servírujeme s těstovinami.

Tipy

Doporučuji koupit kobásy u řezníka. Dle mého průzkumu mají méně „éček“ než ty v supermarketu.

Těstoviny vařte al dente a před podáváním je promíchejte v míse s omáčkou.

Jedna porce špaget se rovná shluku špaget o základně pětikoruny.

Místo rajčat v plechovce použijte čerstvá bio rajčata.

Inspirace pro Vás

Houbové rizotto s dýní

Recept Houbové rizotto s dýní má průměrné hodnocení 4.4. Recept Houbové rizotto s dýní má průměrné hodnocení 4.4. Recept Houbové rizotto s dýní má průměrné hodnocení 4.4. Recept Houbové rizotto s dýní má průměrné hodnocení 4.4. Recept Houbové rizotto s dýní má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(1)
Itálie - pravé italské krémové rizotto se sušenými houbami a kousky dýně, zjemněné máslem a sypané parmezánem.

Zdravá kroupová polévka

Recept Zdravá kroupová polévka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Zdravá kroupová polévka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Zdravá kroupová polévka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Zdravá kroupová polévka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Zdravá kroupová polévka má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Polévka plná ječných krup a zeleniny s nádechem exotiky díky zázvoru. Bez mouky, bez masa a přece plná chuti.

Kroupová polévka

Recept Kroupová polévka má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kroupová polévka má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kroupová polévka má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kroupová polévka má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kroupová polévka má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(3)
Jednoduchá kroupová polévka provoněná libečkem podle mojí babičky.

Kuřecí s brambory na podmáslí

Recept Pomalu pečené kuřecí kousky s brambory a podmáslím má průměrné hodnocení 4.6. Recept Pomalu pečené kuřecí kousky s brambory a podmáslím má průměrné hodnocení 4.6. Recept Pomalu pečené kuřecí kousky s brambory a podmáslím má průměrné hodnocení 4.6. Recept Pomalu pečené kuřecí kousky s brambory a podmáslím má průměrné hodnocení 4.6. Recept Pomalu pečené kuřecí kousky s brambory a podmáslím má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Nezaměnitelná chuť kuřecího masa, odpadajícího od kosti, pečeného v pomalém hrnci v omáčce z podmáslí a brambor.

Jehněčí kolínko na víně

Recept Jehněčí kolínko na víně má průměrné hodnocení 4.6. Recept Jehněčí kolínko na víně má průměrné hodnocení 4.6. Recept Jehněčí kolínko na víně má průměrné hodnocení 4.6. Recept Jehněčí kolínko na víně má průměrné hodnocení 4.6. Recept Jehněčí kolínko na víně má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Jehněčí zadní kolínka šest a půl hodiny dušená v pomalém hrnci na směsi zeleniny a koření v omáčce z červeného vína.

Pstruh ve slaninovém kabátku

Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 4.3. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 4.3. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 4.3. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 4.3. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(0)
Bylinkový pstruh pečený s citronem ve slanině, podávaný s výraznými jogurtovými fazolkami a s máslovými žampiony.

Těstoviny na červeném víně

Recept Těstoviny na červeném víně má průměrné hodnocení 4.5. Recept Těstoviny na červeném víně má průměrné hodnocení 4.5. Recept Těstoviny na červeném víně má průměrné hodnocení 4.5. Recept Těstoviny na červeném víně má průměrné hodnocení 4.5. Recept Těstoviny na červeném víně má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Rajčatová omáčka na těstoviny s lehce stravitelnou cuketou, bílými žampiony a s uzenou klobásou, dušená na červeném víně.

Rybí filety v pivním těstíčku

Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Šťavnatá ryba hluboce smažená v pivním těstíčku s jednoduchou domácí tatarkou, salátem a kousky citronu.
Komentáře k receptu Těstoviny s klobásou a mozzarellou
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce