Mé Oblíbené Recepty
Těstoviny na červeném víně
Těstoviny na červeném víně
 

Těstoviny na červeném víně

Recept Těstoviny na červeném víně má průměrné hodnocení 4.5. Recept Těstoviny na červeném víně má průměrné hodnocení 4.5. Recept Těstoviny na červeném víně má průměrné hodnocení 4.5. Recept Těstoviny na červeném víně má průměrné hodnocení 4.5. Recept Těstoviny na červeném víně má průměrné hodnocení 4.5. 
Průměrné hodnocení: 4.5/5 (80 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Rajčatová omáčka na těstoviny s lehce stravitelnou cuketou, bílými žampiony a s uzenou klobásou, dušená na červeném víně.
Doba přípravy receptu je 15 min
příprava 15 min
Doba vaření receptu je 25 min
doba vaření 25 min
Počet porcí 2
počet porcí 2
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Jeanne Calment, která se dožila 122 let, připisovala svoji dlouholetost konzumaci červeného vína, olivového oleje a kilogramu čokolády týdně.

Ingredience

1 PL oleje
1 střední cibule
120g cukety
1 velkou klobásu, nejlépe uzenou (okolo 100g)
4 velké žampiony (okolo 120g)
2 stroužky česneku
200ml červeného suchého vína
400g konzerva loupaných rajčat v pyré
sůl a čerstvě mletý pepř
1 KL cukru nebo podle chuti

(* PL - polévková lžíce)
(* KL - kávová lžička)

Postup

Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte najemno. Cuketu podélně rozrojte a nakrájejte na půlměsíčky. Klobásu nakrájejte na kostičky a žampiony na plátky.

V pánvi rozpalte olej, přidejte cibuli a na mírnou teplotu smažte 3 minuty. Pak přidejte klobásu a smažte další 3 minuty do zlatova. Nakonec přidejte cuketu, žampiony a česnek, promíchejte a nechte částečně změknout, zabere Vám to asi 8 minut.

Směs podlejte červeným vínem, zvyšte teplotu a většinu vína nechte vyvařit. Přidejte rajčata i s pyré, ochuťte solí, pepřem a cukrem a 10 minut povařte.

Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Scezené je smíchejte s hotovou omáčkou, rozdělte do 2 talířů a podávejte. Při podávání můžete posypat strouhaným parmezánem.

Inspirace pro Vás

Americký chléb sourdough

Recept Americký chléb sourdough má průměrné hodnocení 4.6. Recept Americký chléb sourdough má průměrné hodnocení 4.6. Recept Americký chléb sourdough má průměrné hodnocení 4.6. Recept Americký chléb sourdough má průměrné hodnocení 4.6. Recept Americký chléb sourdough má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
USA - mírně nakyslý chléb charakteristické chuti je jednoduchý, avšak časově náročný na přípravu. V lednici „zraje“ týden.

Pesto

Recept Pesto má průměrné hodnocení 5. Recept Pesto má průměrné hodnocení 5. Recept Pesto má průměrné hodnocení 5. Recept Pesto má průměrné hodnocení 5. Recept Pesto má průměrné hodnocení 5. 
Komentáře k receptu
(0)
Itálie - zelená omáčka z bazalkových lístků, piniových oříšků a kvalitního olivového oleje, vhodná (nejen) k těstovinám.

Kořeněné ořechy

Recept Kořeněné ořechy má průměrné hodnocení 4.7. Recept Kořeněné ořechy má průměrné hodnocení 4.7. Recept Kořeněné ořechy má průměrné hodnocení 4.7. Recept Kořeněné ořechy má průměrné hodnocení 4.7. Recept Kořeněné ořechy má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(1)
Chili dodá nasládlým vlašským ořechům pikantní dozvuk. Servírujte na párty místo klasických chipsů, či jako pochoutku k filmu.

Gnocchi s rajčaty a mozzarellou

Recept Gnocchi s rajčaty a mozzarellou má průměrné hodnocení 5. Recept Gnocchi s rajčaty a mozzarellou má průměrné hodnocení 5. Recept Gnocchi s rajčaty a mozzarellou má průměrné hodnocení 5. Recept Gnocchi s rajčaty a mozzarellou má průměrné hodnocení 5. Recept Gnocchi s rajčaty a mozzarellou má průměrné hodnocení 5. 
Komentáře k receptu
(1)
Italské bramborové noky gnocchi v jednoduché omáčce z čerstvých rajčat, se zelenými olivami a s mozzarellou.
zařazeno v:
Vegetariánské, Gnocchi

Krůtí stehna po provensálsku

Recept Pečená krůtí stehna po provensálsku má průměrné hodnocení 4. Recept Pečená krůtí stehna po provensálsku má průměrné hodnocení 4. Recept Pečená krůtí stehna po provensálsku má průměrné hodnocení 4. Recept Pečená krůtí stehna po provensálsku má průměrné hodnocení 4. Recept Pečená krůtí stehna po provensálsku má průměrné hodnocení 4. 
Komentáře k receptu
(0)
Voňavá pečená krůtí stehna s provensálskými bylinkami a brambory z jednoho pekáče podlitá vínem.

Moravský vrabec se zelím

Recept Moravský vrabec se zelím má průměrné hodnocení 4.3. Recept Moravský vrabec se zelím má průměrné hodnocení 4.3. Recept Moravský vrabec se zelím má průměrné hodnocení 4.3. Recept Moravský vrabec se zelím má průměrné hodnocení 4.3. Recept Moravský vrabec se zelím má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(6)
Moravský pečený vrabec z vepřového boku na cibulce, česneku a celém kmínu podávaný se sladkokyselým zelím a knedlíkem.

Rybí filety na másle

Recept Rybí filety s bylinkovým máslem a kapary má průměrné hodnocení 4.1. Recept Rybí filety s bylinkovým máslem a kapary má průměrné hodnocení 4.1. Recept Rybí filety s bylinkovým máslem a kapary má průměrné hodnocení 4.1. Recept Rybí filety s bylinkovým máslem a kapary má průměrné hodnocení 4.1. Recept Rybí filety s bylinkovým máslem a kapary má průměrné hodnocení 4.1. 
Komentáře k receptu
(0)
Mořská štika smažená v kukuřičné mouce, přelitá máslovou omáčkou s kapary a čerstvými bylinkami.

Krevety na víně se špenátem

Recept Krevety na víně se špenátem má průměrné hodnocení 4.3. Recept Krevety na víně se špenátem má průměrné hodnocení 4.3. Recept Krevety na víně se špenátem má průměrné hodnocení 4.3. Recept Krevety na víně se špenátem má průměrné hodnocení 4.3. Recept Krevety na víně se špenátem má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(1)
Lahodné krevety na víně a česneku s čerstvým baby špenátem, vařené ve smetaně, podávané s těstovinami.
Komentáře k receptu Těstoviny na červeném víně
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce