Mé Oblíbené Recepty
Srnčí medailonky na fenyklu
Srnčí medailonky na fenyklu
 

Srnčí medailonky na fenyklu

Recept Srnčí medailonky na fenyklu má průměrné hodnocení 4.7. Recept Srnčí medailonky na fenyklu má průměrné hodnocení 4.7. Recept Srnčí medailonky na fenyklu má průměrné hodnocení 4.7. Recept Srnčí medailonky na fenyklu má průměrné hodnocení 4.7. Recept Srnčí medailonky na fenyklu má průměrné hodnocení 4.7. 
Průměrné hodnocení: 4.7/5 (18 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Medailonky zabalené ve schwarzwaldské šunce, poprášené fenyklem a podávané na fazolovém lůžku s pečenými žampiony.
Doba přípravy receptu je 20 min
příprava 20 min
Doba vaření receptu je 25 min
doba vaření 25 min
Počet porcí 4
počet porcí 4
Již bylo vloženo 138 komentářů.
zobrazit komentáře (138)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Fenykl, anýz a pelyněk jsou základní přísady absintu. Ten byl původně vyvinut pro lékařské účely, ale brzy se zněj stal populární alkoholický nápoj.

Ingredience

na medailonky

12 srnčích medailonků
6 plátků schwarzwaldské šunky
1 KL fenyklových semínek
1 KL celého černého pepře
sůl podle chuti
kůra z 1 citronu

na pečené žampiony

8 velkých žampionů
4 PL olivového oleje
sůl a čerstvé mletý pepř

na fazole

1 PL olivového oleje
1 malá cibule
2 stroužky česneku
1 konzerva (240g) bílých máslových fazolí ve slaném nálevu
1 konzerva (240g) fazolí borlotti ve slaném nálevu
1 konzerva (400g) celých loupaných rajčat
300ml zeleninového vývaru
15 velkých lístků bazalky
sůl a čerstvě mletý pepř

(* PL - polévková lžíce)
(* KL - kávová lžička)

Postup

Fenykl vysypte na pánev a nasucho zahřejte, dokud nezačnou semínka poskakovat. Dejte je pak bokem zchládnout.

Troubu rozehřejte na 180°C. Žampiony pokapejte olivovým olejem, osolte a opepřete. Pečte ve vyhřáté troubě 15 minut.

Cibuli a česnek oloupejte a osmažte na střední teplotu na lžíci olivového oleje. Přidejte fazole, rajčata a vývar a vařte 5-10 minut. Pak přidejte nahrubo posekanou bazalku, osolte a opepřete a prohřejte.

Zchládlá fenyklová semínka dejte spolu s celým pepřem do hmoždíře a rozmačkejte. Přimíchejte nastrouhanou kůru.

Šunku podélně rozřízněte napůl a plátkem po obvodu obalte každý medailon. Maso osolte a poprašte fenyklovou směsí. Grilovací pánev potřete olejem a rozehřejte. Medailonky osmažte na vysokou teplotu, z každé strany asi 2.5 minuty.

Na talíř dejte fazolovou směs, na ně položte srnčí medailonky a přidejte pečené žampiony.

Inspirace pro Vás

Pstruh grilovaný na feferonkách

Recept Pstruh grilovaný na feferonkách a česneku má průměrné hodnocení 5. Recept Pstruh grilovaný na feferonkách a česneku má průměrné hodnocení 5. Recept Pstruh grilovaný na feferonkách a česneku má průměrné hodnocení 5. Recept Pstruh grilovaný na feferonkách a česneku má průměrné hodnocení 5. Recept Pstruh grilovaný na feferonkách a česneku má průměrné hodnocení 5. 
Komentáře k receptu
(1)
Pstruh grilovaný na bylince a marinádě z česneku a feferonky pro správný říz.

Salát z fialových brambor

Recept Salát z fialových brambor má průměrné hodnocení 4.6. Recept Salát z fialových brambor má průměrné hodnocení 4.6. Recept Salát z fialových brambor má průměrné hodnocení 4.6. Recept Salát z fialových brambor má průměrné hodnocení 4.6. Recept Salát z fialových brambor má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(16)
Recept na bramborový salát s fialovými brambory s hořčičnou majonézou. Můžete však použít jakékoli brambory máte po ruce.
zařazeno v:
Přílohy, Brambory

Tatarák s křepelčími vejci

Recept Tatarák s křepelčími vejci má průměrné hodnocení 5. Recept Tatarák s křepelčími vejci má průměrné hodnocení 5. Recept Tatarák s křepelčími vejci má průměrné hodnocení 5. Recept Tatarák s křepelčími vejci má průměrné hodnocení 5. Recept Tatarák s křepelčími vejci má průměrné hodnocení 5. 
Komentáře k receptu
(71)
Tatarák trochu jinak - s nakládanou okurkou a kapary, jemně pikantní díky kapkám tabasca, zdobený křepelčím vejcem.

Panna Cotta z podmáslí

Recept Panna Cotta z podmáslí má průměrné hodnocení 4.7. Recept Panna Cotta z podmáslí má průměrné hodnocení 4.7. Recept Panna Cotta z podmáslí má průměrné hodnocení 4.7. Recept Panna Cotta z podmáslí má průměrné hodnocení 4.7. Recept Panna Cotta z podmáslí má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(86)
Oblíbený nepečený italský dezert, kde se vařená smetana nechá v lednici zatuhnout se želatinou a pak se zdobí lesním ovocem.
zařazeno v:
Ovoce

Cuketové bramboráky

Recept Cuketové bramboráky má průměrné hodnocení 4.6. Recept Cuketové bramboráky má průměrné hodnocení 4.6. Recept Cuketové bramboráky má průměrné hodnocení 4.6. Recept Cuketové bramboráky má průměrné hodnocení 4.6. Recept Cuketové bramboráky má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(31)
Smažené bramboráky z cukety s jogurtovým dipem z bylinek a česneku jsou na povrchu křupavé, uvnitř jemné a vláčné.
zařazeno v:
Vegetariánské, Vejce

Panenka s česnekem a fenyklem

Recept Pečená panenka s česnekem a fenyklem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Pečená panenka s česnekem a fenyklem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Pečená panenka s česnekem a fenyklem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Pečená panenka s česnekem a fenyklem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Pečená panenka s česnekem a fenyklem má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Pečená, uprostřed narůžovělá vepřová panenka s fenyklem, česnekem a malými brambory ve slupce.
zařazeno v:
Vepřové maso, Brambory

Dýňový krém

Recept Dýňový krém má průměrné hodnocení 4.6. Recept Dýňový krém má průměrné hodnocení 4.6. Recept Dýňový krém má průměrné hodnocení 4.6. Recept Dýňový krém má průměrné hodnocení 4.6. Recept Dýňový krém má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Hedvábně jemný barevný krém připravený z dýně hokkaido, s kokosovým mlékem a zeleným koriandrem.

Fenyklová vichyssoise

Recept Fenyklová vichyssoise s podmáslím má průměrné hodnocení 4.4. Recept Fenyklová vichyssoise s podmáslím má průměrné hodnocení 4.4. Recept Fenyklová vichyssoise s podmáslím má průměrné hodnocení 4.4. Recept Fenyklová vichyssoise s podmáslím má průměrné hodnocení 4.4. Recept Fenyklová vichyssoise s podmáslím má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(14)
Francie - polévkový krém z fenyklu, pórku a brambor zjemněný podmáslím a smetanou, zdobený uzeným lososem.
Komentáře k receptu Srnčí medailonky na fenyklu
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
Vamburderee
|
Recept Srnčí medailonky na fenyklu má průměrné hodnocení 4.7. Recept Srnčí medailonky na fenyklu má průměrné hodnocení 4.7. Recept Srnčí medailonky na fenyklu má průměrné hodnocení 4.7. Recept Srnčí medailonky na fenyklu má průměrné hodnocení 4.7. Recept Srnčí medailonky na fenyklu má průměrné hodnocení 4.7. 
2020-05-14 08:23:50
buy hemp oil http://cbdoilusd.com/ - medterra cbd hemp oil buy cbd buy hemp oil
Vamburderee
|
Recept Srnčí medailonky na fenyklu má průměrné hodnocení 4.7. Recept Srnčí medailonky na fenyklu má průměrné hodnocení 4.7. Recept Srnčí medailonky na fenyklu má průměrné hodnocení 4.7. Recept Srnčí medailonky na fenyklu má průměrné hodnocení 4.7. Recept Srnčí medailonky na fenyklu má průměrné hodnocení 4.7. 
2020-05-11 15:35:06
online casino gambling casino online slots online casinos casino real money http://onlinecasinofbk.com/ - cashman casino slots
poiguounc
|
Recept Srnčí medailonky na fenyklu má průměrné hodnocení 4.7. Recept Srnčí medailonky na fenyklu má průměrné hodnocení 4.7. Recept Srnčí medailonky na fenyklu má průměrné hodnocení 4.7. Recept Srnčí medailonky na fenyklu má průměrné hodnocení 4.7. Recept Srnčí medailonky na fenyklu má průměrné hodnocení 4.7. 
2020-05-11 02:39:50
vegas casino slots online casino online slots
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce