Mé Oblíbené Recepty
Skopové na pivě
Skopové na pivě
 

Skopové na pivě

Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. 
Průměrné hodnocení: 4.4/5 (56 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Starodávný recept na jednoduché skopové maso s kostí, dušené v pomalém hrnci na černém pivě a cibuli.
Doba přípravy receptu je 10 min
příprava 10 min
Doba vaření receptu je 5 hod
doba vaření 5 hod
Počet porcí 2
počet porcí 2
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Tento recept (bez jablečného octa, maso dušené v klasickém hrnci) byl publikován v kuchařce v roce 1572.

Ingredience

600g skopového s kostí
350ml černého piva
2 cibule
sůl a pepř
20g másla
1 malá KL jablečného octa

(* KL - kávová lžička)

Postup

Cibuli oloupejte, přepulte a nakrájejte na úzké plátky (po rozpadnutí na jednotlivé vrstvy zůstanou krásné měsíčky). Cibuli dejte do pomalého hrnce, přelijte černým pivem a přidejte skopové maso. Vařte na vysokou teplotu 4-5 hodin. Maso 3x-4x během vaření otočte.

Po 4 hodinách vmíchejte do pivního výpeku máslo a jablečný ocet. Maso ze všech stran osolte a opepřete, hrnec opět přiklopte a vařte poslední hodinu.

Dušené skopové podávejte přelité pivním výpekem se lžící vařené cibule.

Tipy

doporučená příloha: dušená rýže

Recept skvěle pasuje i na jehněčí a hovězí maso.

Inspirace pro Vás

Pstruh ve slaninovém kabátku

Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 4.3. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 4.3. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 4.3. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 4.3. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(0)
Bylinkový pstruh pečený s citronem ve slanině, podávaný s výraznými jogurtovými fazolkami a s máslovými žampiony.

Pršutové rolky

Recept Pršutové rolky se sušenými rajčaty má průměrné hodnocení 4.6. Recept Pršutové rolky se sušenými rajčaty má průměrné hodnocení 4.6. Recept Pršutové rolky se sušenými rajčaty má průměrné hodnocení 4.6. Recept Pršutové rolky se sušenými rajčaty má průměrné hodnocení 4.6. Recept Pršutové rolky se sušenými rajčaty má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(17)
Prošutové rolky s jemným ovčím sýrem a sušenými rajčaty s výrazným zahuštěným balzamikovým octem.

Kančí guláš

Recept Kančí guláš má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kančí guláš má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kančí guláš má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kančí guláš má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kančí guláš má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(1)
Kančí guláš tak, jak má být. Na červeném víně a jalovci se lžící rybízové marmelády.

Poctivý drůbeží vývar

Recept Poctivý drůbeží vývar má průměrné hodnocení 4.2. Recept Poctivý drůbeží vývar má průměrné hodnocení 4.2. Recept Poctivý drůbeží vývar má průměrné hodnocení 4.2. Recept Poctivý drůbeží vývar má průměrné hodnocení 4.2. Recept Poctivý drůbeží vývar má průměrné hodnocení 4.2. 
Komentáře k receptu
(0)
Nejlepší domácí drůbeží vývar, který jste ochutnali. Vhodný do polévek, pod maso a kamkoli, kde je vyžadován vývar z drůbeže.

Jednohubky s roquefortem

Recept Jednohubky s roquefortem a nektarinkou  má průměrné hodnocení 4.6. Recept Jednohubky s roquefortem a nektarinkou  má průměrné hodnocení 4.6. Recept Jednohubky s roquefortem a nektarinkou  má průměrné hodnocení 4.6. Recept Jednohubky s roquefortem a nektarinkou  má průměrné hodnocení 4.6. Recept Jednohubky s roquefortem a nektarinkou  má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Aromatický sýr ozdobený sladkou nektarinkou a zelenou rukolou na křupavé francouzské bagetě.

Kotleta s krémovou omáčkou

Recept Pomalá kotleta s krémovou omáčkou má průměrné hodnocení 4.4. Recept Pomalá kotleta s krémovou omáčkou má průměrné hodnocení 4.4. Recept Pomalá kotleta s krémovou omáčkou má průměrné hodnocení 4.4. Recept Pomalá kotleta s krémovou omáčkou má průměrné hodnocení 4.4. Recept Pomalá kotleta s krémovou omáčkou má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(0)
Vepřová kotleta v krémové, avšak chuťově výrazné bylinkové omáčce, vařená v pomalém hrnci.

Kroupová polévka

Recept Kroupová polévka má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kroupová polévka má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kroupová polévka má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kroupová polévka má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kroupová polévka má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(4)
Jednoduchá kroupová polévka provoněná libečkem podle mojí babičky.

Musaka s bramborem

Recept Musaka s bramborem má průměrné hodnocení 4. Recept Musaka s bramborem má průměrné hodnocení 4. Recept Musaka s bramborem má průměrné hodnocení 4. Recept Musaka s bramborem má průměrné hodnocení 4. Recept Musaka s bramborem má průměrné hodnocení 4. 
Komentáře k receptu
(23)
Řecko - kombinace masité rajčatové omáčky s kořenovou zeleninou, brambor, jemného lilku a máslové bešamelové omáčky.
Komentáře k receptu Skopové na pivě
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce