Mé Oblíbené Recepty
Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou
Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou
 

Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou

Recept Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou má průměrné hodnocení 4.7. 
Průměrné hodnocení: 4.7/5 (9 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Zbylo Vám pečené kuře nebo krůta od oběda a nevíte, jak ho využít? Vyzkoušejte je v sendvičích s bazalkovou majonézou.
Doba přípravy receptu je 10 min
příprava 10 min
Doba vaření receptu je 10 min
doba vaření 10 min
Počet porcí 4
počet porcí 4
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Na světě roste okolo 60 druhů bazalek, které dorůstají do výšky 20-60 centimetrů.

Ingredience

8 plátků velkého toastového chleba
2 PL olivového oleje
zbytek masa z pečeného kuřete/krůty
8-16 plátků nivy
60 majonézy
10 bazalkových lístků
3 PL citronové šťávy
sůl a čerstvě mletý pepř podle chuti

(* PL - polévková lžíce)
 

Postup

V misce smíchejte majonézu, nasekané lístky bazalky, citronovou šťávu a ochuťte solí a pepřem. Maso natrhejte na kousky, nivu nakrájejte na plátky.

Toastové chleby potřete z jedné strany olivovým olejem, otočte je a potřete majonézou. Na každý druhý toast rozdělte zbylé drůbežíí maso a položte na něj plátky nivy. Přiklopte zbylými toasty (stranou potřenou olejem ven) a zatoustujte, dokud se sýr nerozpustí a povrch toastů nezezlátne.

Inspirace pro Vás

Dýňový krém

Recept Dýňový krém má průměrné hodnocení 4.6. Recept Dýňový krém má průměrné hodnocení 4.6. Recept Dýňový krém má průměrné hodnocení 4.6. Recept Dýňový krém má průměrné hodnocení 4.6. Recept Dýňový krém má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Hedvábně jemný barevný krém připravený z dýně hokkaido, s kokosovým mlékem a zeleným koriandrem.

Kuřecí s brambory na podmáslí

Recept Pomalu pečené kuřecí kousky s brambory a podmáslím má průměrné hodnocení 4.6. Recept Pomalu pečené kuřecí kousky s brambory a podmáslím má průměrné hodnocení 4.6. Recept Pomalu pečené kuřecí kousky s brambory a podmáslím má průměrné hodnocení 4.6. Recept Pomalu pečené kuřecí kousky s brambory a podmáslím má průměrné hodnocení 4.6. Recept Pomalu pečené kuřecí kousky s brambory a podmáslím má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Nezaměnitelná chuť kuřecího masa, odpadajícího od kosti, pečeného v pomalém hrnci v omáčce z podmáslí a brambor.

Cuketové placky se sýrem

Recept Cuketové placky se sýrem má průměrné hodnocení 4.7. Recept Cuketové placky se sýrem má průměrné hodnocení 4.7. Recept Cuketové placky se sýrem má průměrné hodnocení 4.7. Recept Cuketové placky se sýrem má průměrné hodnocení 4.7. Recept Cuketové placky se sýrem má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(200)
Inspirováno zdravou výživou. Cuketové smažené placky s parmezánem, česnekem a výživnou, lehce dostupnou quinoou.
zařazeno v:
Vegetariánské

Cibulové chutney

Recept Cibulové chutney má průměrné hodnocení 4.3. Recept Cibulové chutney má průměrné hodnocení 4.3. Recept Cibulové chutney má průměrné hodnocení 4.3. Recept Cibulové chutney má průměrné hodnocení 4.3. Recept Cibulové chutney má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(0)
Karamelizovaná cibulka v omáčce je vhodný doplněk na ozdobu jednohubek, do sendvičů nebo k sýru, krekrům či k paštikám.

Kachna s červeným zelím

Recept Pečená kachna s červeným zelím a knedlí má průměrné hodnocení 5. Recept Pečená kachna s červeným zelím a knedlí má průměrné hodnocení 5. Recept Pečená kachna s červeným zelím a knedlí má průměrné hodnocení 5. Recept Pečená kachna s červeným zelím a knedlí má průměrné hodnocení 5. Recept Pečená kachna s červeným zelím a knedlí má průměrné hodnocení 5. 
Komentáře k receptu
(37)
Tradiční česká šťavnatá pečená kachna s křupavou kůžičkou, s červeným zelím a variací knedlíků.

Vepřové nudličky s cibulkou

Recept Vepřové nudličky s jarní cibulkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Vepřové nudličky s jarní cibulkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Vepřové nudličky s jarní cibulkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Vepřové nudličky s jarní cibulkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Vepřové nudličky s jarní cibulkou má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(1)
Nudličky se před smažením krátce marinují, což přidá jídlu extra chuť. Jarní cibulka přidaná před koncem pokrm zvláčňuje.
zařazeno v:
Vepřové maso, Rýže

Kuřecí stir-fry

Recept Kuřecí stir-fry má průměrné hodnocení 4.7. Recept Kuřecí stir-fry má průměrné hodnocení 4.7. Recept Kuřecí stir-fry má průměrné hodnocení 4.7. Recept Kuřecí stir-fry má průměrné hodnocení 4.7. Recept Kuřecí stir-fry má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(4)
Čína - kuřecí maso marinované v omáčce s česnekem a zázvorem, smažené se zeleninou a houbami, podávané na dušené rýži.

Kuře ala bažant

Recept Kuře ala bažant má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kuře ala bažant má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kuře ala bažant má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kuře ala bažant má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kuře ala bažant má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(1)
Kuře pečené na způsob bažanta, prošpikované kousky uzené slaniny, na divokém koření s oříškem másla.
zařazeno v:
Drůbeží maso
Komentáře k receptu Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce