Mé Oblíbené Recepty
Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou
Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou
 

Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou

Recept Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou má průměrné hodnocení 4.7. 
Průměrné hodnocení: 4.7/5 (9 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Zbylo Vám pečené kuře nebo krůta od oběda a nevíte, jak ho využít? Vyzkoušejte je v sendvičích s bazalkovou majonézou.
Doba přípravy receptu je 10 min
příprava 10 min
Doba vaření receptu je 10 min
doba vaření 10 min
Počet porcí 4
počet porcí 4
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Na světě roste okolo 60 druhů bazalek, které dorůstají do výšky 20-60 centimetrů.

Ingredience

8 plátků velkého toastového chleba
2 PL olivového oleje
zbytek masa z pečeného kuřete/krůty
8-16 plátků nivy
60 majonézy
10 bazalkových lístků
3 PL citronové šťávy
sůl a čerstvě mletý pepř podle chuti

(* PL - polévková lžíce)
 

Postup

V misce smíchejte majonézu, nasekané lístky bazalky, citronovou šťávu a ochuťte solí a pepřem. Maso natrhejte na kousky, nivu nakrájejte na plátky.

Toastové chleby potřete z jedné strany olivovým olejem, otočte je a potřete majonézou. Na každý druhý toast rozdělte zbylé drůbežíí maso a položte na něj plátky nivy. Přiklopte zbylými toasty (stranou potřenou olejem ven) a zatoustujte, dokud se sýr nerozpustí a povrch toastů nezezlátne.

Inspirace pro Vás

Bramborová kaše se smetanou

Recept Bramborová kaše se zakysanou smetanou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Bramborová kaše se zakysanou smetanou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Bramborová kaše se zakysanou smetanou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Bramborová kaše se zakysanou smetanou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Bramborová kaše se zakysanou smetanou má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(182)
Známá bramborová kaše vylepšená přídáním několika lžic zakysané smetany.
zařazeno v:
Přílohy, Brambory

Pečená jehněčí kýta

Recept Pečená jehněčí kýta má průměrné hodnocení 4.4. Recept Pečená jehněčí kýta má průměrné hodnocení 4.4. Recept Pečená jehněčí kýta má průměrné hodnocení 4.4. Recept Pečená jehněčí kýta má průměrné hodnocení 4.4. Recept Pečená jehněčí kýta má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(1)
Šťavnatá pečeně z jehněčí kýty, marinovaná ve směsi z česneku a citronu, podávaná s bramborovou kaší.

Jehněčí kolínko na víně

Recept Jehněčí kolínko na víně má průměrné hodnocení 4.6. Recept Jehněčí kolínko na víně má průměrné hodnocení 4.6. Recept Jehněčí kolínko na víně má průměrné hodnocení 4.6. Recept Jehněčí kolínko na víně má průměrné hodnocení 4.6. Recept Jehněčí kolínko na víně má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(21)
Jehněčí zadní kolínka šest a půl hodiny dušená v pomalém hrnci na směsi zeleniny a koření v omáčce z červeného vína.

Citronové telecí medailonky

Recept Citronové telecí medailonky má průměrné hodnocení 4.5. Recept Citronové telecí medailonky má průměrné hodnocení 4.5. Recept Citronové telecí medailonky má průměrné hodnocení 4.5. Recept Citronové telecí medailonky má průměrné hodnocení 4.5. Recept Citronové telecí medailonky má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(2)
Itálie - jemné telecí medailonky s výraznou citronovou omáčkou zjemněnou lžící másla.

Smetanová houbová omáčka

Recept Smetanová houbová omáčka má průměrné hodnocení 4.4. Recept Smetanová houbová omáčka má průměrné hodnocení 4.4. Recept Smetanová houbová omáčka má průměrné hodnocení 4.4. Recept Smetanová houbová omáčka má průměrné hodnocení 4.4. Recept Smetanová houbová omáčka má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(3)
Houbová omáčka z hovězího vývaru s kořenovou zeleninou, zjemněná smetanou a máslem, s kousky zelené pažitky.

Pajšl

Recept Pajšl má průměrné hodnocení 4.6. Recept Pajšl má průměrné hodnocení 4.6. Recept Pajšl má průměrné hodnocení 4.6. Recept Pajšl má průměrné hodnocení 4.6. Recept Pajšl má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(51)
Bílá polévka z drůbežích vnitřností a vepřové pleci se smetanou a strouhanou mrkví.

Hamburger s cibulovým čatní

Recept Hamburger s cibulovou marmeládou má průměrné hodnocení 4.2. Recept Hamburger s cibulovou marmeládou má průměrné hodnocení 4.2. Recept Hamburger s cibulovou marmeládou má průměrné hodnocení 4.2. Recept Hamburger s cibulovou marmeládou má průměrné hodnocení 4.2. Recept Hamburger s cibulovou marmeládou má průměrné hodnocení 4.2. 
Komentáře k receptu
(1)
USA - připravte si 100% domácí hamburger. Zde najdete recept na bulky, maso, ochucenou majonézu i na cibulové čatní.

Koblihy ala donut

Recept Koblihy ala donut má průměrné hodnocení 4.7. Recept Koblihy ala donut má průměrné hodnocení 4.7. Recept Koblihy ala donut má průměrné hodnocení 4.7. Recept Koblihy ala donut má průměrné hodnocení 4.7. Recept Koblihy ala donut má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(13)
Sladké koblihy s polevou ve tvaru donutu. Jedná se o smažené kynuté těsto ve tvaru prstenu.
zařazeno v:
Komentáře k receptu Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce