Mé Oblíbené Recepty
Sardinková pomazánka s cibulkou smaženou na másle
Sardinková pomazánka s cibulkou smaženou na másle
 

Sardinková pomazánka s cibulkou smaženou na másle

Recept Sardinková pomazánka s cibulkou smaženou na másle má průměrné hodnocení 3.8. Recept Sardinková pomazánka s cibulkou smaženou na másle má průměrné hodnocení 3.8. Recept Sardinková pomazánka s cibulkou smaženou na másle má průměrné hodnocení 3.8. Recept Sardinková pomazánka s cibulkou smaženou na másle má průměrné hodnocení 3.8. Recept Sardinková pomazánka s cibulkou smaženou na másle má průměrné hodnocení 3.8. 
Průměrné hodnocení: 3.8/5 (45 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Jemná a výborná rybí pomazánka, kterou můžete servírovat jak při posezení s přáteli, tak na večeři.
Doba přípravy receptu je 25 min
příprava 25 min
Počet porcí 20
počet porcí 20
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Jelikož jsou sardinky, mořské ryby žijící ve východním Atlantiku, v konzervách těstě namačkané, vznikl z toho slovní obrat pro lidi „namačkaní jako sardinky“.

Ingredience

2 konzervy sardinek ve vodě, celkem 250g (pevný podíl 200g)
sůl a čerstvě mletý pepř podle chuti
svazek pažitky
malá červená cibule
1 KL másla (15g)
1 PL šťávy z limetky
1 KL dijonské hořčice
125g nadýchaného krémového sýru bez příchuti

(* PL - polévková lžíce)
(* KL - kávová lžička)

Postup

Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno. Na pánvi nechte rozpustit máslo a cibuli na střední teplotu osmahněte, asi pět minut. Poté ji nechte na chladném místě vychladnout.

V misce rozmačkejte sardinky vidličkou, přidejte dijonskou hořčici, limetkovou šťávu, nasekanou pažitku a ochuťte solí a pepřem. Důkladně promíchejte a přidejte nadýchaný sýr. Do rybí pomazánky nakonec vmíchejte zchládlou cibulku.

Tipy

doporučená příloha: čerstvý chléb, slané krekry nebo na 4-5 centimetrů nakrájený řapíkatý celer

Sardinkovou pomazánku můžete skladovat v uzavřené nádobě 2-3 dny.

Inspirace pro Vás

Směs pěti koření

Recept Směs pěti koření má průměrné hodnocení 3.8. Recept Směs pěti koření má průměrné hodnocení 3.8. Recept Směs pěti koření má průměrné hodnocení 3.8. Recept Směs pěti koření má průměrné hodnocení 3.8. Recept Směs pěti koření má průměrné hodnocení 3.8. 
Komentáře k receptu
(1)
Čína - směs koření lze bez problému namíchat i v domácích českých podmínkách.

Vepřové kuličky

Recept Vepřové kuličky v rajčatové omáčce má průměrné hodnocení 4.2. Recept Vepřové kuličky v rajčatové omáčce má průměrné hodnocení 4.2. Recept Vepřové kuličky v rajčatové omáčce má průměrné hodnocení 4.2. Recept Vepřové kuličky v rajčatové omáčce má průměrné hodnocení 4.2. Recept Vepřové kuličky v rajčatové omáčce má průměrné hodnocení 4.2. 
Komentáře k receptu
(0)
Řecko - vepřové kuličky s kousky čerstvé máty dušené v omáčce z čerstvých rajčat s tymiánem a skořicí.

Zeleninový vývar

Recept Zeleninový vývar má průměrné hodnocení 3.8. Recept Zeleninový vývar má průměrné hodnocení 3.8. Recept Zeleninový vývar má průměrné hodnocení 3.8. Recept Zeleninový vývar má průměrné hodnocení 3.8. Recept Zeleninový vývar má průměrné hodnocení 3.8. 
Komentáře k receptu
(1)
Až ochutnáte tento domácí vývar, nebudete už nikdy chtít kupovaný. Nasekejte zeleninu, osmažte a uvařte a máte hotovo!

Květáková polévka

Recept Květáková polévka má průměrné hodnocení 4.4. Recept Květáková polévka má průměrné hodnocení 4.4. Recept Květáková polévka má průměrné hodnocení 4.4. Recept Květáková polévka má průměrné hodnocení 4.4. Recept Květáková polévka má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(2)
Snadná a rychlá polévka s kousky květáku, ochucená dozlatova smaženými plátky česneku a zeleným tymiánem.

Pečená jehněčí roláda

Recept Jehněčí roláda s pečenými artyčoky, fenyklem a brambory má průměrné hodnocení 4. Recept Jehněčí roláda s pečenými artyčoky, fenyklem a brambory má průměrné hodnocení 4. Recept Jehněčí roláda s pečenými artyčoky, fenyklem a brambory má průměrné hodnocení 4. Recept Jehněčí roláda s pečenými artyčoky, fenyklem a brambory má průměrné hodnocení 4. Recept Jehněčí roláda s pečenými artyčoky, fenyklem a brambory má průměrné hodnocení 4. 
Komentáře k receptu
(1)
Jehněčí kýta rolovaná s kořením a česnekem, pečená v troubě se zeleninou na bílém víně.

Salát s kuskusem a špenátem

Recept Salát s kuskusem a špenátem má průměrné hodnocení 4.1. Recept Salát s kuskusem a špenátem má průměrné hodnocení 4.1. Recept Salát s kuskusem a špenátem má průměrné hodnocení 4.1. Recept Salát s kuskusem a špenátem má průměrné hodnocení 4.1. Recept Salát s kuskusem a špenátem má průměrné hodnocení 4.1. 
Komentáře k receptu
(1)
Nízkokalorické, vegetariánské jídlo, s rozinkami, pečenou dýní, s čerstvým baby špenátem a slaným sýrem.

Krůtí stehno s celerovou kaší

Recept Pomalu pečené krůtí stehno s celerovou kaší má průměrné hodnocení 3.8. Recept Pomalu pečené krůtí stehno s celerovou kaší má průměrné hodnocení 3.8. Recept Pomalu pečené krůtí stehno s celerovou kaší má průměrné hodnocení 3.8. Recept Pomalu pečené krůtí stehno s celerovou kaší má průměrné hodnocení 3.8. Recept Pomalu pečené krůtí stehno s celerovou kaší má průměrné hodnocení 3.8. 
Komentáře k receptu
(4)
Šťavnaté krůtí stehno pečené v pomalém hrnci podávané se smetanovou kaší z brambor a celeru.

Brynzové halušky

Recept Brynzové halušky má průměrné hodnocení 3.5. Recept Brynzové halušky má průměrné hodnocení 3.5. Recept Brynzové halušky má průměrné hodnocení 3.5. Recept Brynzové halušky má průměrné hodnocení 3.5. Recept Brynzové halušky má průměrné hodnocení 3.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Slovensko - tradiční halušky s brynzou a škvařenou uzenou slaninou, posypané čerstvou zelenou pažitkou.
Komentáře k receptu Sardinková pomazánka s cibulkou smaženou na másle
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce