Mé Oblíbené Recepty
Salát z nových brambor
Salát z nových brambor
 

Salát z nových brambor

Recept Salát z nových brambor má průměrné hodnocení 3.8. Recept Salát z nových brambor má průměrné hodnocení 3.8. Recept Salát z nových brambor má průměrné hodnocení 3.8. Recept Salát z nových brambor má průměrné hodnocení 3.8. Recept Salát z nových brambor má průměrné hodnocení 3.8. 
Průměrné hodnocení: 3.8/5 (10 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Levný jednoduchý bramborový salát se správně štiplavou zálivkou ze zakysané smetany s čerstvou pažitkou.
Doba přípravy receptu je 10 min
příprava 10 min
Doba vaření receptu je 30 min
doba vaření 30 min
Počet porcí 4
počet porcí 4
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Každý člověk na světě sní v průměru 33 kilogramů brambor ročně. Výjimku tvoří Australané. Tito milovníci brambor sní neuvěřitelných 60 kilogramů.

Ingredience

800g nových malých brambor
sůl a čerstvě mletý pepř
3 PL sekané četstvé pažitky
2 PL jablečného octa
175g 15% zakysané smetany

(* PL - polévková lžíce)

Postup

Brambory důkladně omyjte a uvařte do měkka. Mezitím v misce smíchejte zakysanou smetanu, pažitku, jablečný ocet a důkladně osolte i opepřete. Zálivka nesmí být planá, ale naopak velice výrazná. Jakmile ji promícháte s brambory, chutě se krásně spojí.

Brambory slijte, nechte zchládnout a přepulte. Promíchejte se zálivkou a salát nechte alespoň jednu hodinu odstát, aby brambory měly čas do sebe nasát chutě ze zálivky.

Tipy

Bramborový salát můžete konzumovat jak s řízky, tak s masem na přírodno, či s grilovanou rybou.

Inspirace pro Vás

Ryba pečená v alobalu

Recept Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou má průměrné hodnocení 3.1. Recept Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou má průměrné hodnocení 3.1. Recept Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou má průměrné hodnocení 3.1. Recept Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou má průměrné hodnocení 3.1. Recept Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou má průměrné hodnocení 3.1. 
Komentáře k receptu
(6)
Ryba s bílým masem naložená ve svěží limetkové marinádě, pečená v troubě s kousky fenyklu a červené cibule.

Kroupová s houbami

Recept Kroupová polévka s houbami má průměrné hodnocení 3.3. Recept Kroupová polévka s houbami má průměrné hodnocení 3.3. Recept Kroupová polévka s houbami má průměrné hodnocení 3.3. Recept Kroupová polévka s houbami má průměrné hodnocení 3.3. Recept Kroupová polévka s houbami má průměrné hodnocení 3.3. 
Komentáře k receptu
(2)
Tmavá polévka s houbami a ječnými kroupami, slaninou a zeleninou, která se vaří ve víně a dvou druzích masového vývaru.

Krůtí stehna v omáčce

Recept Krůtí stehna v omáčce se zeleninou má průměrné hodnocení 4. Recept Krůtí stehna v omáčce se zeleninou má průměrné hodnocení 4. Recept Krůtí stehna v omáčce se zeleninou má průměrné hodnocení 4. Recept Krůtí stehna v omáčce se zeleninou má průměrné hodnocení 4. Recept Krůtí stehna v omáčce se zeleninou má průměrné hodnocení 4. 
Komentáře k receptu
(1)
Maso z krůtích stehen podávané na lůžku ze zeleniny a brambor, přelité červenou omáčkou, uvařenou z vypečené šťávy.

Pečená kuřecí stehna

Recept Kuřecí stehna pečená v koprovém kabátku s těstovinami má průměrné hodnocení 3.6. Recept Kuřecí stehna pečená v koprovém kabátku s těstovinami má průměrné hodnocení 3.6. Recept Kuřecí stehna pečená v koprovém kabátku s těstovinami má průměrné hodnocení 3.6. Recept Kuřecí stehna pečená v koprovém kabátku s těstovinami má průměrné hodnocení 3.6. Recept Kuřecí stehna pečená v koprovém kabátku s těstovinami má průměrné hodnocení 3.6. 
Komentáře k receptu
(9)
Stehno pečené v kabátku z čerstvého kopru, přelité máslem a pečené na vývaru, podávené se smetanovými těstovinami.

Sendvič s jehněčím masem

Recept Sendvič s jehněčím masem, pečenými rajčaty a citronovou majonézou má průměrné hodnocení 3.5. Recept Sendvič s jehněčím masem, pečenými rajčaty a citronovou majonézou má průměrné hodnocení 3.5. Recept Sendvič s jehněčím masem, pečenými rajčaty a citronovou majonézou má průměrné hodnocení 3.5. Recept Sendvič s jehněčím masem, pečenými rajčaty a citronovou majonézou má průměrné hodnocení 3.5. Recept Sendvič s jehněčím masem, pečenými rajčaty a citronovou majonézou má průměrné hodnocení 3.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Sytý gurmánský sendvič plněný pečenými rajčaty, šťavnatým jehněčím masem a citronovou majonézou s pečeným česnekem.

Kroupová polévka

Recept Kroupová polévka má průměrné hodnocení 3.5. Recept Kroupová polévka má průměrné hodnocení 3.5. Recept Kroupová polévka má průměrné hodnocení 3.5. Recept Kroupová polévka má průměrné hodnocení 3.5. Recept Kroupová polévka má průměrné hodnocení 3.5. 
Komentáře k receptu
(3)
Jednoduchá kroupová polévka provoněná libečkem podle mojí babičky.

Tuňákové karbanátky

Recept Tuňákové karbanátky má průměrné hodnocení 3.3. Recept Tuňákové karbanátky má průměrné hodnocení 3.3. Recept Tuňákové karbanátky má průměrné hodnocení 3.3. Recept Tuňákové karbanátky má průměrné hodnocení 3.3. Recept Tuňákové karbanátky má průměrné hodnocení 3.3. 
Komentáře k receptu
(4)
Karbanátky připravené z konzervovaného tuňáka se jedí s bramborem nebo v housce se zeleninou jako rybí hamburger.

Vepřová pečeně s omáčkou

Recept Jednoduchá vepřová pečeně s vinnou omáčkou má průměrné hodnocení 3.5. Recept Jednoduchá vepřová pečeně s vinnou omáčkou má průměrné hodnocení 3.5. Recept Jednoduchá vepřová pečeně s vinnou omáčkou má průměrné hodnocení 3.5. Recept Jednoduchá vepřová pečeně s vinnou omáčkou má průměrné hodnocení 3.5. Recept Jednoduchá vepřová pečeně s vinnou omáčkou má průměrné hodnocení 3.5. 
Komentáře k receptu
(11)
Výrazná, lehce pikantní vinná omáčka zjemněná máslem skvěle doplňuje vepřovou kotletu podávanou se špeclemi a mrkví.
zařazeno v:
Vepřové maso, Špecle
Komentáře k receptu Salát z nových brambor
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce