
Inspirace pro Vás
Kotleta s krémovou omáčkou

(1)
Vepřová kotleta v krémové, avšak chuťově výrazné bylinkové omáčce, vařená v pomalém hrnci.
Pikantní těstoviny s pórkem

(10)
Jednoduché a nízkokalorické těstoviny sypané italským parmezánem. Pálivé budou tak, na kolik se cítíte.
Polévka z červené čočky

(88)
Rychlá, jednoduchá, levná a zdravá. To jsou čtyři slova charakterizující tuto polévku s červenou čočkou, celerem a lžící octa.
Lovcova křepelka

(250)
Šťavnatá křepelka marinovaná v červeném víně a octu se zeleninou a žampiony, doplněná křehkou zeleninou.
Koprová omáčka

(202)
Smetanová koprová omáčka z hovězího vývaru dochucená třtinovým cukrem a octem. Jakou přílohu si zvolíte, je na Vás.
Italský salátový dresing

(1)
Rychlý salátový dresing z olivového oleje a česneku s několika překvapivými ingrediencemi, které spolu skvěle fungují.
Hovězí na kyselých okurkách

(3)
Hovězí zadní kýta dušená na zavařených okurkách a plnotučné hořčici.
Komentáře k receptu Rybí paštika s křenovým máslem
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.