Mé Oblíbené Recepty
Rybí paštika s křenovým máslem
Rybí paštika s křenovým máslem
 

Rybí paštika s křenovým máslem

Recept Rybí paštika s křenovým máslem má průměrné hodnocení 4.4. Recept Rybí paštika s křenovým máslem má průměrné hodnocení 4.4. Recept Rybí paštika s křenovým máslem má průměrné hodnocení 4.4. Recept Rybí paštika s křenovým máslem má průměrné hodnocení 4.4. Recept Rybí paštika s křenovým máslem má průměrné hodnocení 4.4. 
Průměrné hodnocení: 4.4/5 (48 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Paštika z uzené makrely zjemněná máslem, s křenem pro lepší říz a křupavou francouzskou bagetou.
Doba přípravy receptu je 35 min
příprava 35 min
Počet porcí 2
počet porcí 2
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Makrela obecná musí být v neustálém pohybu, aby se neutopila.

Ingredience

na paštiku

uzená makrela o váze asi 300g
kůra z poloviny citronu
25g másla pokojové teploty
1 jarní cibulka

na křenové máslo

15g másla pokojové teploty
1 PL strouhaného křenu
1 PL nahrubo nasekané hladkolisté petrželky
čerstvě mletý pepř

francouzská bageta

(* PL - polévková lžíce)

Postup

Maso z makrely obereme od kostí a kůže, mělo by ho být kolem 170g. Citron důkladně omyjeme a na jemném struhadle nastrouháme polovinu kůry. Jarní cibulku očistíme, zelenou část odřízneme a světlou nakrájíme na kolečka. Maso, kůru z citronu, jarní cibulku a 25g másla rozmixujeme tyčovým (nebo jiným) mixérem do hladka. Paštiku dáme do ramekinu (malá zapékací kulatá miska) a uhladíme vršek paštiky.

Na křenové máslo smícháme strouhaný křen, hladkolistou petrželku a 15g másla. Řádně promícháme a lžičkou naneseme máslo na paštiku a opět uhladíme. Nakonec na máslo nameleme trochu pepře a dáme do lednice vychladit. Servírujeme s francouzskou bagetou a křenem navíc.

Inspirace pro Vás

Houbové těstoviny s lilkem

Recept Houbové těstoviny s pečeným lilkem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Houbové těstoviny s pečeným lilkem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Houbové těstoviny s pečeným lilkem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Houbové těstoviny s pečeným lilkem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Houbové těstoviny s pečeným lilkem má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(9)
Vegetariánská omáčka na těstoviny z lesních hub a pečeného lilku v rajčatovém základu, sypaná parmezánem.

Jednohubky s klobásou

Recept Listové těsto pečené s klobásou, podávené s krémovou hořčičnou omáčkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Listové těsto pečené s klobásou, podávené s krémovou hořčičnou omáčkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Listové těsto pečené s klobásou, podávené s krémovou hořčičnou omáčkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Listové těsto pečené s klobásou, podávené s krémovou hořčičnou omáčkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Listové těsto pečené s klobásou, podávené s krémovou hořčičnou omáčkou má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(13)
Extra jednoduché jednohubky s dipem ze zakysané smetany a hrubozrnné hořčice.

Jednohubky s kaviárem

Recept Jednohubky s kaviárem má průměrné hodnocení 4.7. Recept Jednohubky s kaviárem má průměrné hodnocení 4.7. Recept Jednohubky s kaviárem má průměrné hodnocení 4.7. Recept Jednohubky s kaviárem má průměrné hodnocení 4.7. Recept Jednohubky s kaviárem má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(247)
Kaviár na kolečku sušeného pečiva ozdobený jarní cibulkou či křepelčími vejci.

Domácí sekaná

Recept Domácí sekaná má průměrné hodnocení 4.8. Recept Domácí sekaná má průměrné hodnocení 4.8. Recept Domácí sekaná má průměrné hodnocení 4.8. Recept Domácí sekaná má průměrné hodnocení 4.8. Recept Domácí sekaná má průměrné hodnocení 4.8. 
Komentáře k receptu
(23)
Domácí sekaná z mletého hovězího a vepřového masa s kořenovou zeleninou a ostrou klobásou.

Ratatouille

Recept Ratatouille má průměrné hodnocení 5. Recept Ratatouille má průměrné hodnocení 5. Recept Ratatouille má průměrné hodnocení 5. Recept Ratatouille má průměrné hodnocení 5. Recept Ratatouille má průměrné hodnocení 5. 
Komentáře k receptu
(9)
Francie - provensálský pokrm z lilku, cukety, papriky a rajčat pro vegetariány. Vhodné jako příloha nebo samostatné jídlo.

Kuřecí burgery

Recept Kuřecí burgery má průměrné hodnocení 4.4. Recept Kuřecí burgery má průměrné hodnocení 4.4. Recept Kuřecí burgery má průměrné hodnocení 4.4. Recept Kuřecí burgery má průměrné hodnocení 4.4. Recept Kuřecí burgery má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(328)
USA - jednoduché, rychle připravené kuřecí hamburgery s majonézou, hořčicí a zeleninou.

Uzené se zelím a špeclemi

Recept Uzené maso s kysaným zelím s špeclemi má průměrné hodnocení 4. Recept Uzené maso s kysaným zelím s špeclemi má průměrné hodnocení 4. Recept Uzené maso s kysaným zelím s špeclemi má průměrné hodnocení 4. Recept Uzené maso s kysaným zelím s špeclemi má průměrné hodnocení 4. Recept Uzené maso s kysaným zelím s špeclemi má průměrné hodnocení 4. 
Komentáře k receptu
(86)
Uzené maso s kysaným zelím a špeclemi dochucené opraženou cibulkou.

Smažené sardinky s tarator

Recept Smažené sardinky s omáčkou tarator má průměrné hodnocení 4.2. Recept Smažené sardinky s omáčkou tarator má průměrné hodnocení 4.2. Recept Smažené sardinky s omáčkou tarator má průměrné hodnocení 4.2. Recept Smažené sardinky s omáčkou tarator má průměrné hodnocení 4.2. Recept Smažené sardinky s omáčkou tarator má průměrné hodnocení 4.2. 
Komentáře k receptu
(13)
Blízký východ - sardinky obalované v kukuřičné mouce smažené v citronovém oleji, podávané se sezamovou omáčkou tarator.
Komentáře k receptu Rybí paštika s křenovým máslem
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce