Mé Oblíbené Recepty
Rybí paštika s křenovým máslem
Rybí paštika s křenovým máslem
 

Rybí paštika s křenovým máslem

Recept Rybí paštika s křenovým máslem má průměrné hodnocení 4.4. Recept Rybí paštika s křenovým máslem má průměrné hodnocení 4.4. Recept Rybí paštika s křenovým máslem má průměrné hodnocení 4.4. Recept Rybí paštika s křenovým máslem má průměrné hodnocení 4.4. Recept Rybí paštika s křenovým máslem má průměrné hodnocení 4.4. 
Průměrné hodnocení: 4.4/5 (48 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Paštika z uzené makrely zjemněná máslem, s křenem pro lepší říz a křupavou francouzskou bagetou.
Doba přípravy receptu je 35 min
příprava 35 min
Počet porcí 2
počet porcí 2
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Makrela obecná musí být v neustálém pohybu, aby se neutopila.

Ingredience

na paštiku

uzená makrela o váze asi 300g
kůra z poloviny citronu
25g másla pokojové teploty
1 jarní cibulka

na křenové máslo

15g másla pokojové teploty
1 PL strouhaného křenu
1 PL nahrubo nasekané hladkolisté petrželky
čerstvě mletý pepř

francouzská bageta

(* PL - polévková lžíce)

Postup

Maso z makrely obereme od kostí a kůže, mělo by ho být kolem 170g. Citron důkladně omyjeme a na jemném struhadle nastrouháme polovinu kůry. Jarní cibulku očistíme, zelenou část odřízneme a světlou nakrájíme na kolečka. Maso, kůru z citronu, jarní cibulku a 25g másla rozmixujeme tyčovým (nebo jiným) mixérem do hladka. Paštiku dáme do ramekinu (malá zapékací kulatá miska) a uhladíme vršek paštiky.

Na křenové máslo smícháme strouhaný křen, hladkolistou petrželku a 15g másla. Řádně promícháme a lžičkou naneseme máslo na paštiku a opět uhladíme. Nakonec na máslo nameleme trochu pepře a dáme do lednice vychladit. Servírujeme s francouzskou bagetou a křenem navíc.

Inspirace pro Vás

Panna Cotta z podmáslí

Recept Panna Cotta z podmáslí má průměrné hodnocení 4.7. Recept Panna Cotta z podmáslí má průměrné hodnocení 4.7. Recept Panna Cotta z podmáslí má průměrné hodnocení 4.7. Recept Panna Cotta z podmáslí má průměrné hodnocení 4.7. Recept Panna Cotta z podmáslí má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(86)
Oblíbený nepečený italský dezert, kde se vařená smetana nechá v lednici zatuhnout se želatinou a pak se zdobí lesním ovocem.
zařazeno v:
Ovoce

Vepřové výpečky se špenátem

Recept Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(35)
Vepřové výpečky na kmíně s cibulkou s krémovým špenátem a domácím bramborovým knedlíkem

Květáková polévka

Recept Květáková polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Květáková polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Květáková polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Květáková polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Květáková polévka má průměrné hodnocení 4.9. 
Komentáře k receptu
(5)
Snadná a rychlá polévka s kousky květáku, ochucená dozlatova smaženými plátky česneku a zeleným tymiánem.

Třešňový koláč naruby

Recept Třešňový koláč naruby má průměrné hodnocení 4.4. Recept Třešňový koláč naruby má průměrné hodnocení 4.4. Recept Třešňový koláč naruby má průměrné hodnocení 4.4. Recept Třešňový koláč naruby má průměrné hodnocení 4.4. Recept Třešňový koláč naruby má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(3)
Třešňový základ s máslovým těstem nahoře, to je třešňový koláč naruby.
zařazeno v:
Ovoce

Karlovarský knedlík

Recept Karlovarský knedlík má průměrné hodnocení 4.5. Recept Karlovarský knedlík má průměrné hodnocení 4.5. Recept Karlovarský knedlík má průměrné hodnocení 4.5. Recept Karlovarský knedlík má průměrné hodnocení 4.5. Recept Karlovarský knedlík má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Tradiční český karlovarský knedlík z opražené housky, mouky a vajec. Vhodný jako příloha téměř ke všemu českému.

Máslové sušenky s ořechy

Recept Máslové sušenky s ořechy má průměrné hodnocení 4.4. Recept Máslové sušenky s ořechy má průměrné hodnocení 4.4. Recept Máslové sušenky s ořechy má průměrné hodnocení 4.4. Recept Máslové sušenky s ořechy má průměrné hodnocení 4.4. Recept Máslové sušenky s ořechy má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(81)
Křehké máslové sušenky, které se v ústech krásně rozpouštějí. Na vašem stole nevydrží ani hodinu a hned se po nich zapráší.
zařazeno v:

Sendvič s krabími tyčinkami

Recept Sendvič s krabími tyčinkami má průměrné hodnocení 5. Recept Sendvič s krabími tyčinkami má průměrné hodnocení 5. Recept Sendvič s krabími tyčinkami má průměrné hodnocení 5. Recept Sendvič s krabími tyčinkami má průměrné hodnocení 5. Recept Sendvič s krabími tyčinkami má průměrné hodnocení 5. 
Komentáře k receptu
(1)
Tuto levnou, neobvyklou pomazánku z krabích tyčinek servírujte zapečenou v sendviči nebo natřenou na jednohubky.

Pikantní těstoviny s pórkem

Recept Pikantní těstoviny s cuketou a pórkem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Pikantní těstoviny s cuketou a pórkem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Pikantní těstoviny s cuketou a pórkem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Pikantní těstoviny s cuketou a pórkem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Pikantní těstoviny s cuketou a pórkem má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(10)
Jednoduché a nízkokalorické těstoviny sypané italským parmezánem. Pálivé budou tak, na kolik se cítíte.
Komentáře k receptu Rybí paštika s křenovým máslem
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce