Mé Oblíbené Recepty
Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou
Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou
 

Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou

Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 2.7. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 2.7. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 2.7. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 2.7. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 2.7. 
Průměrné hodnocení: 2.7/5 (82 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Šťavnatá ryba hluboce smažená v pivním těstíčku s jednoduchou domácí tatarkou, salátem a kousky citronu.
Doba přípravy receptu je 15 min
příprava 15 min
Doba vaření receptu je 10 min
doba vaření 10 min
Počet porcí 2
počet porcí 2
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Nejstarší recept na výrobu piva patří Sumerům a je starý 4000 let. Ve středověku bylo pivo konzumováno více něž voda. Důvod? Alkohol byl ze zdravotních důvodu bezpečnější nápoj.

Ingredience

rybí filety v těstíčku

500ml rostlinného oleje
60g hladké mouky
1/2 KL soli
1/2 KL prášku do pečiva
160ml světlého piva
2 rybí filety s pevným bílým masem bez kůže a kosti, např. z tresky nebo sumce, 350g
1 citron

domácí tatarka

100ml majonézy
2 střední naložené okurky, celkem okolo 50g
1/2 KL kaparů
1 PL citronové šťávy
pár kapek tabasca nebo jiné pálivé omáčky

(* PL - polévková lžíce)
(* KL - kávová lžička)

Postup

Nejprve si přpravte tatarskou omáčku. Okurky a kapary nakrájejte na jemno, a vmíchejte do majonézy spolu s citronovou šťávou a tabascem (množství podle toho, jak má kdo rád ostré). Aby se chuťe spojily, dejte domácí tatarku nejlépe alespoň na tři hodiny odležet do lednice.

Rybu nakrájejte na asi 2x6 centimetrů dlouhé obdélníčky. Osušte je papírovou utěrkou a osolte. V pánvi rozehřejte olej. Pokud vlastníte termometr, neváhejte ho použít. Olej by měl mít konstantní teplotu 180°C (350F) při smažení. V misce smíchejte mouku a prášek do pečiva se špetkou soli a vmíchejte světlé pivo.

Rybí filety namočte do těstíčka a smažte v rozpáleném oleji do zlatova, 2-3 minuty z každé strany (druhá strana se udělá rychleji než první). Po vyjmutí z pánve filety osušte papírovým ubrouskem. Podávejte s kousky citronu a s domácí tatarskou omáčkou. 

Tipy

doporučená příloha: smažené steakové hranolky a salát (na fotografii je směs bílého zelí (recept ZDE) s polníčkem a rukolou, zakapaná balzamikovým octem glazé) 

Inspirace pro Vás

Boloňská omáčka

Recept Boloňská omáčka má průměrné hodnocení 4.3. Recept Boloňská omáčka má průměrné hodnocení 4.3. Recept Boloňská omáčka má průměrné hodnocení 4.3. Recept Boloňská omáčka má průměrné hodnocení 4.3. Recept Boloňská omáčka má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(1)
Itálie - klasická omáčka z mletého vepřového a hovězího masa v rajčatové omáčce, dochucená zeleninou a muškátovým oříškem.

Kuřecí stehna na paprice

Recept Kuřecí stehna na paprice má průměrné hodnocení 3.3. Recept Kuřecí stehna na paprice má průměrné hodnocení 3.3. Recept Kuřecí stehna na paprice má průměrné hodnocení 3.3. Recept Kuřecí stehna na paprice má průměrné hodnocení 3.3. Recept Kuřecí stehna na paprice má průměrné hodnocení 3.3. 
Komentáře k receptu
(0)
Výtečná chuť kuřecího masa, mleté papriky a krémové smetany s těstovinami.

Kousky s cibulí a jablky

Recept Kousky s karamelizovanou cibulí a jablky na listovém těstě má průměrné hodnocení 3.8. Recept Kousky s karamelizovanou cibulí a jablky na listovém těstě má průměrné hodnocení 3.8. Recept Kousky s karamelizovanou cibulí a jablky na listovém těstě má průměrné hodnocení 3.8. Recept Kousky s karamelizovanou cibulí a jablky na listovém těstě má průměrné hodnocení 3.8. Recept Kousky s karamelizovanou cibulí a jablky na listovém těstě má průměrné hodnocení 3.8. 
Komentáře k receptu
(1)
Pro návštěvy, které chcete oslnit. Chuť výrazného sýru, osmažené cibule a sladkého jablka se skvěle doplňuje a chutná.

Kořeněné ořechy

Recept Kořeněné ořechy má průměrné hodnocení 3.7. Recept Kořeněné ořechy má průměrné hodnocení 3.7. Recept Kořeněné ořechy má průměrné hodnocení 3.7. Recept Kořeněné ořechy má průměrné hodnocení 3.7. Recept Kořeněné ořechy má průměrné hodnocení 3.7. 
Komentáře k receptu
(0)
Chili dodá nasládlým vlašským ořechům pikantní dozvuk. Servírujte na párty místo klasických chipsů, či jako pochoutku k filmu.

Fazolový guláš

Recept Fazolový guláš má průměrné hodnocení 4.4. Recept Fazolový guláš má průměrné hodnocení 4.4. Recept Fazolový guláš má průměrné hodnocení 4.4. Recept Fazolový guláš má průměrné hodnocení 4.4. Recept Fazolový guláš má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(0)
Uzená vepřová žebra, kvalitní klobásy a lehce pikantní směs koření je to, co dělá tento guláš gastronomickým zážitkem.

Dýňové sušenky

Recept Dýňové sušenky má průměrné hodnocení 3.7. Recept Dýňové sušenky má průměrné hodnocení 3.7. Recept Dýňové sušenky má průměrné hodnocení 3.7. Recept Dýňové sušenky má průměrné hodnocení 3.7. Recept Dýňové sušenky má průměrné hodnocení 3.7. 
Komentáře k receptu
(51)
Vláčné dýňové sušenky se skořicí, rozinkami a dýňovými semínky. V obchodě nenajdete lepších.
zařazeno v:

Dušená vepřová játra

Recept Vepřová játra dušená na lesních houbách má průměrné hodnocení 3.2. Recept Vepřová játra dušená na lesních houbách má průměrné hodnocení 3.2. Recept Vepřová játra dušená na lesních houbách má průměrné hodnocení 3.2. Recept Vepřová játra dušená na lesních houbách má průměrné hodnocení 3.2. Recept Vepřová játra dušená na lesních houbách má průměrné hodnocení 3.2. 
Komentáře k receptu
(2)
Delikátní dušená vepřová játra. Kousky jater se smaženou cibulkou a lesními houbami přelité chutnou omáčkou.

Čočková polévka

Recept Čočková polévka má průměrné hodnocení 3. Recept Čočková polévka má průměrné hodnocení 3. Recept Čočková polévka má průměrné hodnocení 3. Recept Čočková polévka má průměrné hodnocení 3. Recept Čočková polévka má průměrné hodnocení 3. 
Komentáře k receptu
(3)
Recept na hustou čočkovou polévku s klobásou. Je jednoduchá na přípravu a skvěle zasytí.
Komentáře k receptu Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce