Mé Oblíbené Recepty
Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou
Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou
 

Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou

Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 3.3. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 3.3. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 3.3. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 3.3. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 3.3. 
Průměrné hodnocení: 3.3/5 (29 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Šťavnatá ryba hluboce smažená v pivním těstíčku s jednoduchou domácí tatarkou, salátem a kousky citronu.
Doba přípravy receptu je 15 min
příprava 15 min
Doba vaření receptu je 10 min
doba vaření 10 min
Počet porcí 2
počet porcí 2
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Nejstarší recept na výrobu piva patří Sumerům a je starý 4000 let. Ve středověku bylo pivo konzumováno více něž voda. Důvod? Alkohol byl ze zdravotních důvodu bezpečnější nápoj.

Ingredience

rybí filety v těstíčku

500ml rostlinného oleje
60g hladké mouky
1/2 KL soli
1/2 KL prášku do pečiva
160ml světlého piva
2 rybí filety s pevným bílým masem bez kůže a kosti, např. z tresky nebo sumce, 350g
1 citron

domácí tatarka

100ml majonézy
2 střední naložené okurky, celkem okolo 50g
1/2 KL kaparů
1 PL citronové šťávy
pár kapek tabasca nebo jiné pálivé omáčky

(* PL - polévková lžíce)
(* KL - kávová lžička)

Postup

Nejprve si přpravte tatarskou omáčku. Okurky a kapary nakrájejte na jemno, a vmíchejte do majonézy spolu s citronovou šťávou a tabascem (množství podle toho, jak má kdo rád ostré). Aby se chuťe spojily, dejte domácí tatarku nejlépe alespoň na tři hodiny odležet do lednice.

Rybu nakrájejte na asi 2x6 centimetrů dlouhé obdélníčky. Osušte je papírovou utěrkou a osolte. V pánvi rozehřejte olej. Pokud vlastníte termometr, neváhejte ho použít. Olej by měl mít konstantní teplotu 180°C (350F) při smažení. V misce smíchejte mouku a prášek do pečiva se špetkou soli a vmíchejte světlé pivo.

Rybí filety namočte do těstíčka a smažte v rozpáleném oleji do zlatova, 2-3 minuty z každé strany (druhá strana se udělá rychleji než první). Po vyjmutí z pánve filety osušte papírovým ubrouskem. Podávejte s kousky citronu a s domácí tatarskou omáčkou. 

Tipy

doporučená příloha: smažené steakové hranolky a salát (na fotografii je směs bílého zelí (recept ZDE) s polníčkem a rukolou, zakapaná balzamikovým octem glazé) 

Inspirace pro Vás

Bábovka

Recept Bábovka (hrníčková, olejová) má průměrné hodnocení 3.7. Recept Bábovka (hrníčková, olejová) má průměrné hodnocení 3.7. Recept Bábovka (hrníčková, olejová) má průměrné hodnocení 3.7. Recept Bábovka (hrníčková, olejová) má průměrné hodnocení 3.7. Recept Bábovka (hrníčková, olejová) má průměrné hodnocení 3.7. 
Komentáře k receptu
(1)
Jednoduchá levná hrníčková bábovka s kakaem, kterou zvládnou i úplní začátečníci.

Vepřový burger po španělsku

Recept Vepřový burger po španělsku má průměrné hodnocení 3.3. Recept Vepřový burger po španělsku má průměrné hodnocení 3.3. Recept Vepřový burger po španělsku má průměrné hodnocení 3.3. Recept Vepřový burger po španělsku má průměrné hodnocení 3.3. Recept Vepřový burger po španělsku má průměrné hodnocení 3.3. 
Komentáře k receptu
(1)
Španělsko - základ tvoří mleté vepřové maso s mletou paprikou a olivami, se šafránovou majonézou a smaženou cibulkou.

Handi Gosht

Recept Handi Gosht má průměrné hodnocení 4.3. Recept Handi Gosht má průměrné hodnocení 4.3. Recept Handi Gosht má průměrné hodnocení 4.3. Recept Handi Gosht má průměrné hodnocení 4.3. Recept Handi Gosht má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(1)
Pákistán - dokonalá harmonie koření doplňuje chuť skopového masa pozvolna vařeném v jogurtové omáčce.

Svíčková z králíka

Recept Svíčková z králíka má průměrné hodnocení 3.8. Recept Svíčková z králíka má průměrné hodnocení 3.8. Recept Svíčková z králíka má průměrné hodnocení 3.8. Recept Svíčková z králíka má průměrné hodnocení 3.8. Recept Svíčková z králíka má průměrné hodnocení 3.8. 
Komentáře k receptu
(1)
Naše klasická smetanová omáčka, ale s menší úpravou. Podle tohoto receptu připravíte jednoduchou svíčkovou z králíka.

Hamburgerové bulky

Recept Hamburgerové bulky má průměrné hodnocení 3.7. Recept Hamburgerové bulky má průměrné hodnocení 3.7. Recept Hamburgerové bulky má průměrné hodnocení 3.7. Recept Hamburgerové bulky má průměrné hodnocení 3.7. Recept Hamburgerové bulky má průměrné hodnocení 3.7. 
Komentáře k receptu
(0)
Recept pro domácí pekárny na hamburgerové bulky tak, jak mají být. Bulky však můžete připravit i klasicky pomocí kvásku.
zařazeno v:
Domácí pekárna

Karlovarský guláš v chlebu

Recept Karlovarský guláš v chlebu má průměrné hodnocení 3.9. Recept Karlovarský guláš v chlebu má průměrné hodnocení 3.9. Recept Karlovarský guláš v chlebu má průměrné hodnocení 3.9. Recept Karlovarský guláš v chlebu má průměrné hodnocení 3.9. Recept Karlovarský guláš v chlebu má průměrné hodnocení 3.9. 
Komentáře k receptu
(5)
Měkké kousky hovězího masa v jemné krémové omáčce z mleté papriky servírované v čerstvém bochníku chleba.

Kuřecí špízy s anasem

Recept Kuřecí špízy s anasem má průměrné hodnocení 3.4. Recept Kuřecí špízy s anasem má průměrné hodnocení 3.4. Recept Kuřecí špízy s anasem má průměrné hodnocení 3.4. Recept Kuřecí špízy s anasem má průměrné hodnocení 3.4. Recept Kuřecí špízy s anasem má průměrné hodnocení 3.4. 
Komentáře k receptu
(2)
Kuřecí špízy marinované v hořčici a medu, grilované na ohni nebo pečené v troubě s ananasem, paprikou a cibulkou.

Bylinkový kuskus s kuřecím

Recept Bylinkový kuskus s kuřecím plátkem má průměrné hodnocení 3.2. Recept Bylinkový kuskus s kuřecím plátkem má průměrné hodnocení 3.2. Recept Bylinkový kuskus s kuřecím plátkem má průměrné hodnocení 3.2. Recept Bylinkový kuskus s kuřecím plátkem má průměrné hodnocení 3.2. Recept Bylinkový kuskus s kuřecím plátkem má průměrné hodnocení 3.2. 
Komentáře k receptu
(1)
Kuskus se sekanými bylinkami a semínky z granátového jablka s jednoduchými bylinkovými plátky z kuřecího masa.
Komentáře k receptu Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce