Mé Oblíbené Recepty
Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou
Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou
 

Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou

Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 4.6. 
Průměrné hodnocení: 4.6/5 (40 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Šťavnatá ryba hluboce smažená v pivním těstíčku s jednoduchou domácí tatarkou, salátem a kousky citronu.
Doba přípravy receptu je 15 min
příprava 15 min
Doba vaření receptu je 10 min
doba vaření 10 min
Počet porcí 2
počet porcí 2
Již bylo vloženo 2 komentářů.
zobrazit komentáře (2)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Nejstarší recept na výrobu piva patří Sumerům a je starý 4000 let. Ve středověku bylo pivo konzumováno více něž voda. Důvod? Alkohol byl ze zdravotních důvodu bezpečnější nápoj.

Ingredience

rybí filety v těstíčku

500ml rostlinného oleje
60g hladké mouky
1/2 KL soli
1/2 KL prášku do pečiva
160ml světlého piva
2 rybí filety s pevným bílým masem bez kůže a kosti, např. z tresky nebo sumce, 350g
1 citron

domácí tatarka

100ml majonézy
2 střední naložené okurky, celkem okolo 50g
1/2 KL kaparů
1 PL citronové šťávy
pár kapek tabasca nebo jiné pálivé omáčky

(* PL - polévková lžíce)
(* KL - kávová lžička)

Postup

Nejprve si přpravte tatarskou omáčku. Okurky a kapary nakrájejte na jemno, a vmíchejte do majonézy spolu s citronovou šťávou a tabascem (množství podle toho, jak má kdo rád ostré). Aby se chuťe spojily, dejte domácí tatarku nejlépe alespoň na tři hodiny odležet do lednice.

Rybu nakrájejte na asi 2x6 centimetrů dlouhé obdélníčky. Osušte je papírovou utěrkou a osolte. V pánvi rozehřejte olej. Pokud vlastníte termometr, neváhejte ho použít. Olej by měl mít konstantní teplotu 180°C (350F) při smažení. V misce smíchejte mouku a prášek do pečiva se špetkou soli a vmíchejte světlé pivo.

Rybí filety namočte do těstíčka a smažte v rozpáleném oleji do zlatova, 2-3 minuty z každé strany (druhá strana se udělá rychleji než první). Po vyjmutí z pánve filety osušte papírovým ubrouskem. Podávejte s kousky citronu a s domácí tatarskou omáčkou. 

Tipy

doporučená příloha: smažené steakové hranolky a salát (na fotografii je směs bílého zelí (recept ZDE) s polníčkem a rukolou, zakapaná balzamikovým octem glazé) 

Inspirace pro Vás

Křepelka s čočkou a dýní

Recept Křepelka s čočkou a salátem z máslové dýně má průměrné hodnocení 4.5. Recept Křepelka s čočkou a salátem z máslové dýně má průměrné hodnocení 4.5. Recept Křepelka s čočkou a salátem z máslové dýně má průměrné hodnocení 4.5. Recept Křepelka s čočkou a salátem z máslové dýně má průměrné hodnocení 4.5. Recept Křepelka s čočkou a salátem z máslové dýně má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(5)
Křepelka smažená dozlatova na olivovém oleji podávaná s čočkou a slaninou na salátu z polníčku a řeřichy s máslovou dýní.
zařazeno v:
Zvěřina, Luštěniny

Čočková polévka s kari

Recept Čočková polévka s kari má průměrné hodnocení 4.7. Recept Čočková polévka s kari má průměrné hodnocení 4.7. Recept Čočková polévka s kari má průměrné hodnocení 4.7. Recept Čočková polévka s kari má průměrné hodnocení 4.7. Recept Čočková polévka s kari má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(0)
Vegetariánská čočková polévka se zeleninou a kořením kari, hustá díky cizrně mixované s citronovou šťávou a máslem.

Kalamáry na víně

Recept Kalamáry na víně má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kalamáry na víně má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kalamáry na víně má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kalamáry na víně má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kalamáry na víně má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Kalamáry na víně s červenými chilli papričkami a citronovou šťávou podávané s těstovinami.

Koprová omáčka

Recept Koprová omáčka má průměrné hodnocení 4.2. Recept Koprová omáčka má průměrné hodnocení 4.2. Recept Koprová omáčka má průměrné hodnocení 4.2. Recept Koprová omáčka má průměrné hodnocení 4.2. Recept Koprová omáčka má průměrné hodnocení 4.2. 
Komentáře k receptu
(7)
Smetanová koprová omáčka z hovězího vývaru dochucená třtinovým cukrem a octem. Jakou přílohu si zvolíte, je na Vás.

Bylinkový dresing

Recept Bylinkový dresing má průměrné hodnocení 4.3. Recept Bylinkový dresing má průměrné hodnocení 4.3. Recept Bylinkový dresing má průměrné hodnocení 4.3. Recept Bylinkový dresing má průměrné hodnocení 4.3. Recept Bylinkový dresing má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(45)
Dresing z čerstvých bylinek z jogurtu, smetany a majonézy. Vhodný jak na salát tak k masu.
zařazeno v:
Vegetariánské, Saláty

Pečená jehněčí roláda

Recept Jehněčí roláda s pečenými artyčoky, fenyklem a brambory má průměrné hodnocení 4.5. Recept Jehněčí roláda s pečenými artyčoky, fenyklem a brambory má průměrné hodnocení 4.5. Recept Jehněčí roláda s pečenými artyčoky, fenyklem a brambory má průměrné hodnocení 4.5. Recept Jehněčí roláda s pečenými artyčoky, fenyklem a brambory má průměrné hodnocení 4.5. Recept Jehněčí roláda s pečenými artyčoky, fenyklem a brambory má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Jehněčí kýta rolovaná s kořením a česnekem, pečená v troubě se zeleninou na bílém víně.

Muffiny s podmáslím a mangem

Recept Muffiny s podmáslím a mangem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Muffiny s podmáslím a mangem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Muffiny s podmáslím a mangem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Muffiny s podmáslím a mangem má průměrné hodnocení 4.5. Recept Muffiny s podmáslím a mangem má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(2)
Do těsta z podmáslí se přidají mražené jahody, borůvky a maliny a před pečením se muffiny ozdobí plátky manga.
zařazeno v:
Ovoce

Pomalu dušená telecí líčka

Recept Telecí líčka pomalu dušená na červeném víně s kokosovým mlékem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Telecí líčka pomalu dušená na červeném víně s kokosovým mlékem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Telecí líčka pomalu dušená na červeném víně s kokosovým mlékem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Telecí líčka pomalu dušená na červeném víně s kokosovým mlékem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Telecí líčka pomalu dušená na červeném víně s kokosovým mlékem má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(1)
Měkká telecí líčka pomalu dušená ve vlastní šťávě, se zeleninou a červeným vínem, podávaná s celou mrkví a bramborovou kaší.
Komentáře k receptu Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
badTouch
|
Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 4.6. 
2018-09-21 16:00:27
buy viagra uk generic viagra online pharmacy what happens if a girl takes viagra best place to buy viagra online
BrcTouch
|
Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 4.6. Recept Rybí filety v pivním těstíčku s domácí tatarkou má průměrné hodnocení 4.6. 
2018-09-15 18:38:36
buy cheap viagra is there generic viagra cost of viagra generic for viagra
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce