Mé Oblíbené Recepty
Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou
Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou
 

Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou

Recept Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou má průměrné hodnocení 4.5. 
Průměrné hodnocení: 4.5/5 (52 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Ryba s bílým masem naložená ve svěží limetkové marinádě, pečená v troubě s kousky fenyklu a červené cibule.
Doba přípravy receptu je 40 min
příprava 40 min
Doba vaření receptu je 45 min
doba vaření 45 min
Počet porcí 2
počet porcí 2
Již bylo vloženo 1 komentářů.
zobrazit komentáře (1)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

V České republice se s fenyklem setkáme na jižní Moravě. Vzhledově se rostina podobá kopru.

Ingredience

2 celé ryby s bílým, pevným masem (např. mořský vlk, mořský okoun)
5 limetek
4 PL olivového oleje
sůl a čerstvě mletý pepř
1 fenykl
1 červená cibule
15g másla
1 PL dijonské hořčice

(* PL - polévková lžíce)

Postup

Očištěnou rybu opláchněte pod studenou vodou a osušte papírovým ubrouskem. V miste smíchejte šťávu ze 4 limetek, olivový olej, ½ KL soli a špetku čerstvě mletého pepře. Rybu potřete marinádou a dejte na 10 minut do lednice odpočinout.

Troubu rozehřejte na 180°C. Cibuli oloupejte a překrojte napůl. Jednu půlku nakrájejte na 8 tenkých koleček, zbytek nakrájejte najemno. Z fenyklu odřízněte tuhý spodek a stejně jako z cibule odkrojte 8 tenkých koleček a zbytek nakrájejte najemno. Zbylou pátou limetku nakrájejte na kolečka.

Připravte si dva archy hliníkové fólie (alobalu), asi o 5 centimetrů delší než má ryba na délku. Doprostřed každého archu položte dvě kolečka fenyklu, cibule a limetky. Ryby vytáhněte z lednice a jejich dutiny pomažte máslem a dijonskou hořčicí. Do každé ryby vložte nasekanou cibuli a fenykl.

Takto připravené ryby položte na kolečka cibule, fenyklu a limetky a nahoru urovnejte zbylá kolečka. Zvedněte konce fólie a ryby pokapejte limetkovou marinádou. Poté je zabalte do úhledných balíčků (mezi rybou a fólií nechte trochu místa) a dejte péci do trouby (na pečící papír) na 45 minut. Po půl hodině balíček otevřete a rybu pečte nezakrytou. Po vyjmutí z trouby ji nechte pět minut odpočívat.

Tipy

doporučená příloha: vařené bylinkové brambory s máslem a rajčatový salát (recept ZDE)

Do marinády můžete přidat jemně nasekaný čerstvý koriandr.

Inspirace pro Vás

Sendvič s pečeným drůbežím

Recept Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou má průměrné hodnocení 4.7. Recept Sendvič s pečeným drůbežím masem a bazalkovou majonézou má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(0)
Zbylo Vám pečené kuře nebo krůta od oběda a nevíte, jak ho využít? Vyzkoušejte je v sendvičích s bazalkovou majonézou.

Uzené se zelím a špeclemi

Recept Uzené maso s kysaným zelím s špeclemi má průměrné hodnocení 4. Recept Uzené maso s kysaným zelím s špeclemi má průměrné hodnocení 4. Recept Uzené maso s kysaným zelím s špeclemi má průměrné hodnocení 4. Recept Uzené maso s kysaným zelím s špeclemi má průměrné hodnocení 4. Recept Uzené maso s kysaným zelím s špeclemi má průměrné hodnocení 4. 
Komentáře k receptu
(0)
Uzené maso s kysaným zelím a špeclemi dochucené opraženou cibulkou.

Handi Gosht

Recept Handi Gosht má průměrné hodnocení 4.2. Recept Handi Gosht má průměrné hodnocení 4.2. Recept Handi Gosht má průměrné hodnocení 4.2. Recept Handi Gosht má průměrné hodnocení 4.2. Recept Handi Gosht má průměrné hodnocení 4.2. 
Komentáře k receptu
(31)
Pákistán - dokonalá harmonie koření doplňuje chuť skopového masa pozvolna vařeném v jogurtové omáčce.

Italský chléb focaccia

Recept Italský chléb focaccia má průměrné hodnocení 5. Recept Italský chléb focaccia má průměrné hodnocení 5. Recept Italský chléb focaccia má průměrné hodnocení 5. Recept Italský chléb focaccia má průměrné hodnocení 5. Recept Italský chléb focaccia má průměrné hodnocení 5. 
Komentáře k receptu
(2)
Itálie - italské pečivo z těsta podobnému těstu na pizzu.

Koprová omáčka

Recept Koprová omáčka má průměrné hodnocení 4.3. Recept Koprová omáčka má průměrné hodnocení 4.3. Recept Koprová omáčka má průměrné hodnocení 4.3. Recept Koprová omáčka má průměrné hodnocení 4.3. Recept Koprová omáčka má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(38)
Smetanová koprová omáčka z hovězího vývaru dochucená třtinovým cukrem a octem. Jakou přílohu si zvolíte, je na Vás.

Plněné papriky

Recept Papriky plněné mletým masem a rýží má průměrné hodnocení 4.7. Recept Papriky plněné mletým masem a rýží má průměrné hodnocení 4.7. Recept Papriky plněné mletým masem a rýží má průměrné hodnocení 4.7. Recept Papriky plněné mletým masem a rýží má průměrné hodnocení 4.7. Recept Papriky plněné mletým masem a rýží má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(1)
Šťavnaté papriky plněné směsí z mletého hovězího masa, rýže, sýru a rajčatové omáčky plné chutí.

Ryba pečená v alobalu

Recept Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(1)
Ryba s bílým masem naložená ve svěží limetkové marinádě, pečená v troubě s kousky fenyklu a červené cibule.

Boloňská omáčka

Recept Boloňská omáčka má průměrné hodnocení 4.5. Recept Boloňská omáčka má průměrné hodnocení 4.5. Recept Boloňská omáčka má průměrné hodnocení 4.5. Recept Boloňská omáčka má průměrné hodnocení 4.5. Recept Boloňská omáčka má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(2)
Itálie - klasická omáčka z mletého vepřového a hovězího masa v rajčatové omáčce, dochucená zeleninou a muškátovým oříškem.
Komentáře k receptu Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
Sophia Joseph
|
Recept Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Ryba pečená v alobalu s fenyklem a limetkou má průměrné hodnocení 4.5. 
2019-08-02 07:26:47
buy generic tadalista(generic cialis) medicine at low price to cure your Erectile Dysfunction (ED) problem.
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce