Mé Oblíbené Recepty
Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony
Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony
 

Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony

Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.9. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.9. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.9. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.9. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.9. 
Průměrné hodnocení: 3.9/5 (67 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Bylinkový pstruh pečený s citronem ve slanině, podávaný s výraznými jogurtovými fazolkami a s máslovými žampiony.
Doba přípravy receptu je 20 min
příprava 20 min
Doba vaření receptu je 20 min
doba vaření 20 min
Počet porcí 2
počet porcí 2
Již bylo vloženo 1 komentářů.
zobrazit komentáře (1)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Maso pstruha může mít různé zbravení podle druhu, výskytu a potravy. Může být bílé, růžové, oranžové nebo i tmavě červené.

Ingredience

2 pstruzi, vykuchaní a zbavení šupin
sůl a čerstvě mletý pepř
1 KL koření na ryby
1 citron
4 plátky slaniny
1 KL olivového oleje
250g zelených fazolek (čerstvé nebo mražené)
140g řeckého bílého jogurtu
1 KL sekaného čerstvého kopru
1 stroužek česneku
6 velkých žampionů
30g másla
1/2 KL mletého kmínu

(* KL - kávová lžička)

Postup

Pstruhy opláchněte a osušte. Pokapejte je zevně citronovou šťávou a rozetřete po celém povrchu. Osolte je (osolte i zevnitř), opepřete a posypte bylinkovou směsí na ryby. Z citronu odkrojte 3 kolečka a jedno rozpulte. Půlku vložte do břišní dutiny ryby. Celé kolečko položte na bok pstruha a omotejte 2 plátky slaniny. Postup opakujte i u druhé ryby.

Pečení v troubě:
Na pekáč s grilovací mřížkou pstruhy položte a nechte v lednici odpočinout. Nemáte-li pekáč s grilovací mřížkou, vymažte klasický pekáč trochou oleje a na dno položte pstruhy. Budete je ale muset v půlce otočit. Grilovací mřížka zaručuje cirkulaci horkého vzduchu i pod rybou a tak se pečou rovnoměrně.

Grilování na ohni:
Grilujete-li pstruhy nad ohněm, odložte je na talíři do lednice. Na grilování doporučuji použít grilovací rošt na ryby, který velice usnadňuje jejich manipulaci na grilu. Před použitím ho lehce potřete (např. pomocí papírového ubrousku) olejem, díky kterému se ryby k roštu nepřipečou. V půlce grilování ryby otočte.

Fazolky v páře poduste do měkka (z čerstvých fazolek odkrojte konce), vodu slijte a ihned propláchněte ledovou vodou (přestanou se tak vařit). Čerstvé fazolky se budou dusit přibližně 10 minut, mražené, protože jsou předvařené, asi 3 minuty. V misce promíchejte jogurt, oloupaný a prolisovaný stroužek česneku, sekaný kopr a pár kapek citronové šťávy. Ochuťte solí a pepřem a promíchjte se studenými fazolkami.

Žampiony oloupejte a rozpulte. Na pánvi nechte rozpustit máslo (pouze rozpustit, nevařte), vmíchejte mletý kmín a sůl. V této směsi žampiony obalte. Žampiony pečte spolu s rybou v troubě nebo na grilu, potřebují stejnou dobu.

Pstruhy v kabátku pečte v troubě vyhřáté na 200°C nebo na grilu 20-25 minut, podle velikosti ryby. Podávejte s pečenými (grilovanými) žampiony, jogurtovými fazolkami a s nahřátou křupavou bagetou, kterou můžete zevnitř potřít bylinkovým máslem.

Tipy

Koření na ryby vybírejte pouze bylinkové. Jakékoli jiné koření (např. na bázi grilovacího) chuť ryby nepříjemně zastře. Obsahuje-li koření sůl, rybu osolte méně nebo vůbec, podle procentuálního množství soli obsažené ve směsi.

Ryby vždy uchovávejte před tepelnou úpravou v lednici, narozdíl od jatečních druhů mas, které vytáhněte z lednice půl hodiny před tepelnou úpravou.

Inspirace pro Vás

Zahradní salát v octové zálivce

Recept Zahradní salát v octové zálivce má průměrné hodnocení 3.4. Recept Zahradní salát v octové zálivce má průměrné hodnocení 3.4. Recept Zahradní salát v octové zálivce má průměrné hodnocení 3.4. Recept Zahradní salát v octové zálivce má průměrné hodnocení 3.4. Recept Zahradní salát v octové zálivce má průměrné hodnocení 3.4. 
Komentáře k receptu
(2)
Osvěžující salát (nejen) pro horké letní dny. Vhodný jako příloha k jakémukoli masu či samotný jen tak na chuť.
zařazeno v:
Saláty

Bramborový salát a placaté kuře

Recept Celerové brambory, kuře na placato a salát s podmáslím má průměrné hodnocení 3.5. Recept Celerové brambory, kuře na placato a salát s podmáslím má průměrné hodnocení 3.5. Recept Celerové brambory, kuře na placato a salát s podmáslím má průměrné hodnocení 3.5. Recept Celerové brambory, kuře na placato a salát s podmáslím má průměrné hodnocení 3.5. Recept Celerové brambory, kuře na placato a salát s podmáslím má průměrné hodnocení 3.5. 
Komentáře k receptu
(1)
Bramborový salát s celerem a hořčičnými semínky s placatým kuřetem pečeným na světlém pivu se salátem s podmáslí.

Mexické fazole

Recept Mexické fazole má průměrné hodnocení 2.8. Recept Mexické fazole má průměrné hodnocení 2.8. Recept Mexické fazole má průměrné hodnocení 2.8. Recept Mexické fazole má průměrné hodnocení 2.8. Recept Mexické fazole má průměrné hodnocení 2.8. 
Komentáře k receptu
(4)
Mexiko - počeštěná verze mexických červených fazolí dušených v rajčatovo-paprikové omáčcce s uzeninou.

Zeleninový vývar

Recept Zeleninový vývar má průměrné hodnocení 3.4. Recept Zeleninový vývar má průměrné hodnocení 3.4. Recept Zeleninový vývar má průměrné hodnocení 3.4. Recept Zeleninový vývar má průměrné hodnocení 3.4. Recept Zeleninový vývar má průměrné hodnocení 3.4. 
Komentáře k receptu
(1)
Až ochutnáte tento domácí vývar, nebudete už nikdy chtít kupovaný. Nasekejte zeleninu, osmažte a uvařte a máte hotovo!

Omáčka enchilada

Recept Omáčka enchilada má průměrné hodnocení 3.4. Recept Omáčka enchilada má průměrné hodnocení 3.4. Recept Omáčka enchilada má průměrné hodnocení 3.4. Recept Omáčka enchilada má průměrné hodnocení 3.4. Recept Omáčka enchilada má průměrné hodnocení 3.4. 
Komentáře k receptu
(2)
Mexiko - speciální rajčatová omáčka používaná jako základ mnoha mexických pokrmů.

Hovězí na kyselých okurkách

Recept Hovězí na kyselých okurkách má průměrné hodnocení 4.1. Recept Hovězí na kyselých okurkách má průměrné hodnocení 4.1. Recept Hovězí na kyselých okurkách má průměrné hodnocení 4.1. Recept Hovězí na kyselých okurkách má průměrné hodnocení 4.1. Recept Hovězí na kyselých okurkách má průměrné hodnocení 4.1. 
Komentáře k receptu
(0)
Hovězí zadní kýta dušená na zavařených okurkách a plnotučné hořčici.

Cuketové bramboráky

Recept Cuketové bramboráky má průměrné hodnocení 3.4. Recept Cuketové bramboráky má průměrné hodnocení 3.4. Recept Cuketové bramboráky má průměrné hodnocení 3.4. Recept Cuketové bramboráky má průměrné hodnocení 3.4. Recept Cuketové bramboráky má průměrné hodnocení 3.4. 
Komentáře k receptu
(6)
Smažené bramboráky z cukety s jogurtovým dipem z bylinek a česneku jsou na povrchu křupavé, uvnitř jemné a vláčné.
zařazeno v:
Vegetariánské, Vejce

Krůtí stehna na víně

Recept Krůtí stehna na víně a žampionech má průměrné hodnocení 2.6. Recept Krůtí stehna na víně a žampionech má průměrné hodnocení 2.6. Recept Krůtí stehna na víně a žampionech má průměrné hodnocení 2.6. Recept Krůtí stehna na víně a žampionech má průměrné hodnocení 2.6. Recept Krůtí stehna na víně a žampionech má průměrné hodnocení 2.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Pomalu pečená spodní krůtí stehna, ochucená doma namixovaným kořením, ve vinné omáčce s na másle opraženými žampiony.
Komentáře k receptu Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
actiobe1
|
Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.9. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.9. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.9. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.9. Recept Pstruh ve slaninovém kabátku s fazolkami a žampiony má průměrné hodnocení 3.9. 
2018-01-26 01:31:55
buy cialis online
cialis online overnight delivery
http://cialisgenmedsonline.com
generic cialis 20mg best buy cancun cialis
buy cialis online
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce