Mé Oblíbené Recepty
Polévka z červené čočky
 

Polévka z červené čočky

Recept Polévka z červené čočky má průměrné hodnocení 3.3. Recept Polévka z červené čočky má průměrné hodnocení 3.3. Recept Polévka z červené čočky má průměrné hodnocení 3.3. Recept Polévka z červené čočky má průměrné hodnocení 3.3. Recept Polévka z červené čočky má průměrné hodnocení 3.3. 
Průměrné hodnocení: 3.3/5 (63 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Rychlá, jednoduchá, levná a zdravá. To jsou čtyři slova charakterizující tuto polévku s červenou čočkou, celerem a lžící octa.
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Vyzkoušejte tento dietní pokrm z červené čočky, kterou konzumovali naši předci již před 13 000 lety.

Ingredience

150g červené čočky
40g celeru
5 stroužků česneku
sůl
2 PL octa
1,5l vody

(* PL - polévková lžíce)

Postup

Jako první oloupeme celer a nakrájíme ho na kostičky. Červenou čočku dáme vařit v 1.5l osolené vody, přidáme celer a vaříme do změknutí. Až je čočka a celer měkký, přidáme oloupaný prolisovaný česnek, ocet a polévku vaříme ještě minutu.

Inspirace pro Vás

Krémová kuřecí polévka

Recept Krémová kuřecí polévka s rýží a bramborem má průměrné hodnocení 2.8. Recept Krémová kuřecí polévka s rýží a bramborem má průměrné hodnocení 2.8. Recept Krémová kuřecí polévka s rýží a bramborem má průměrné hodnocení 2.8. Recept Krémová kuřecí polévka s rýží a bramborem má průměrné hodnocení 2.8. Recept Krémová kuřecí polévka s rýží a bramborem má průměrné hodnocení 2.8. 
Komentáře k receptu
(7)
Krémová kuřecí polévka s rozpuštěným sýrem, s na kostičky nakrájeným bramborem a s divokou rýží.

Panna Cotta z podmáslí

Recept Panna Cotta z podmáslí má průměrné hodnocení 3.7. Recept Panna Cotta z podmáslí má průměrné hodnocení 3.7. Recept Panna Cotta z podmáslí má průměrné hodnocení 3.7. Recept Panna Cotta z podmáslí má průměrné hodnocení 3.7. Recept Panna Cotta z podmáslí má průměrné hodnocení 3.7. 
Komentáře k receptu
(1)
Oblíbený nepečený italský dezert, kde se vařená smetana nechá v lednici zatuhnout se želatinou a pak se zdobí lesním ovocem.
zařazeno v:
Ovoce

Kuře ala bažant

Recept Kuře ala bažant má průměrné hodnocení 3. Recept Kuře ala bažant má průměrné hodnocení 3. Recept Kuře ala bažant má průměrné hodnocení 3. Recept Kuře ala bažant má průměrné hodnocení 3. Recept Kuře ala bažant má průměrné hodnocení 3. 
Komentáře k receptu
(0)
Kuře pečené na způsob bažanta, prošpikované kousky uzené slaniny, na divokém koření s oříškem másla.
zařazeno v:
Drůbeží maso

Mořský vlk grilovaný na másle

Recept Mořský vlk grilovaný na másle má průměrné hodnocení 3.1. Recept Mořský vlk grilovaný na másle má průměrné hodnocení 3.1. Recept Mořský vlk grilovaný na másle má průměrné hodnocení 3.1. Recept Mořský vlk grilovaný na másle má průměrné hodnocení 3.1. Recept Mořský vlk grilovaný na másle má průměrné hodnocení 3.1. 
Komentáře k receptu
(3)
Mořský vlk, ryba s bílým pevným masem s minimem kostí, grilovaná v marinádě z kořeněného bylinkového másla.

Krůtí stehna na divoko

Recept Krůtí stehna na divoko má průměrné hodnocení 3.6. Recept Krůtí stehna na divoko má průměrné hodnocení 3.6. Recept Krůtí stehna na divoko má průměrné hodnocení 3.6. Recept Krůtí stehna na divoko má průměrné hodnocení 3.6. Recept Krůtí stehna na divoko má průměrné hodnocení 3.6. 
Komentáře k receptu
(8)
Šťavnatá krůtí stehna, jejichž maso od kosti samo odpadává, se pečou na zelenině a trošce červeného vína s divokým kořením.

Hovězí roštěná

Recept Hovězí roštěná má průměrné hodnocení 3.1. Recept Hovězí roštěná má průměrné hodnocení 3.1. Recept Hovězí roštěná má průměrné hodnocení 3.1. Recept Hovězí roštěná má průměrné hodnocení 3.1. Recept Hovězí roštěná má průměrné hodnocení 3.1. 
Komentáře k receptu
(2)
Chutná a výrazná hovězí roštěná, dušená na plnotučné hořčici, s dozlatova smaženou cibulkou.

Svíčková na smetaně

Recept Svíčková na smetaně má průměrné hodnocení 3.4. Recept Svíčková na smetaně má průměrné hodnocení 3.4. Recept Svíčková na smetaně má průměrné hodnocení 3.4. Recept Svíčková na smetaně má průměrné hodnocení 3.4. Recept Svíčková na smetaně má průměrné hodnocení 3.4. 
Komentáře k receptu
(13)
Svíčková na smetaně, je omáčka se zeleninovým základem podávaná s nejlepším hovězím masem a nadýchaným knedlíkem.

Luxusní játrová paštika

Recept Luxusní játrová paštika má průměrné hodnocení 3.8. Recept Luxusní játrová paštika má průměrné hodnocení 3.8. Recept Luxusní játrová paštika má průměrné hodnocení 3.8. Recept Luxusní játrová paštika má průměrné hodnocení 3.8. Recept Luxusní játrová paštika má průměrné hodnocení 3.8. 
Komentáře k receptu
(0)
Jemná paštika ze smažených drůbežích jater, másla, smetany a směsi koření, ochucená brandy.
Komentáře k receptu Polévka z červené čočky
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce