
Inspirace pro Vás
Sendvič s tuňákovým salátem

(0)
Šťavnatý a jemný tuňákový salát s bylinkami podávejte se zeleninou na pečivu nebo studený s těstovinami.
Poctivý drůbeží vývar

(0)
Nejlepší domácí drůbeží vývar, který jste ochutnali. Vhodný do polévek, pod maso a kamkoli, kde je vyžadován vývar z drůbeže.
Tortilly s kuřecím masem

(2196)
Tortilla plněná dozlatova opečeným kuřecím masem se zelným salátem a jemným bylinkovým dresinkem.
Hospodský hovězí guláš

(1)
Poctivý hovězí guláš, plný masa, chutí a vůní.
zařazeno v: Hovězí a telecí maso, Tradiční česká kuchyně
Svíčková na smetaně

(2)
Svíčková na smetaně, je omáčka se zeleninovým základem podávaná s nejlepším hovězím masem a nadýchaným knedlíkem.
Pečený vepřový guláš

(0)
Vepřový guláš netradičně pečený v troubě na cibulce, červeném víně a koření s lesními houbami, čerstvými či mraženými.
Glazovaná křepelka

(2)
Kořeněné křepelky přelité máslovou glazurou z kuřecího vývaru. Pro zpestření nedělního oběda nebo k posezení s přáteli.
zařazeno v:
Zvěřina
Zvěřina
Pečený krůtí medailon

(0)
Měkká barevná pečená zelenina s krůtími medailonky, přelitá omáčkou, která se vaří zvlášť po pečení. Levný, jednoduchý recept.
zařazeno v:
Drůbeží maso
Drůbeží maso
Komentáře k receptu Krůtí medailon pečený na paprice a cuketě
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.