Mé Oblíbené Recepty
Krůtí hoisin
Krůtí hoisin
 

Krůtí hoisin

Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. 
Průměrné hodnocení: 4.7/5 (6 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Krůtí medailony dušené v pomalém hrnci v husté, čínské omáčce hoisin se zeleninou a žampiony, podávané s rýží.
Doba přípravy receptu je 15 min
příprava 15 min
Doba vaření receptu je 3 hod
doba vaření 3 hod
Počet porcí 2
počet porcí 2
Již bylo vloženo 1 komentářů.
zobrazit komentáře (1)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Omáčka hoisin je hustá, pronikavá omáčka z Číny. Má sladkoslanou chuť, je tmavá a používá se k masu nebo jako dip.

Ingredience

400g krůtího medailonu bez kůže
2 PL arrowrootu (lze nahradit solamylem)
sůl a čerstvě mletý pepř
1 KL oleje
2 PL omáčky hoisin (koupíte v hypermarketech)
1/2 brokolice
6 velkých žampionů
1 velká mrkev

(* PL - polévková lžíce)
(* KL - kávová lžička)

Postup

Pomalý hrnec vytřete olejem. Krůtí maso omyjte, osušte, osolte a opepřete, obalte v arrowrootu a dejte do hrnce. Maso potřete omáčkou hoisin, podlijte 150 mililitry vody, přiklopte a vařte na vysokou teplotu 3 hodiny.

Mezitím brokolici rozeberte na růžičky, žampiony a mrkev oloupejte a mrkev rozčtvrťte. Zeleninu a žampiony přidejte k masu, namočte ve šťávě a duste společně posledních 45 minut.

Tipy

Krůtí medailony můžete nahradit kuřecími horními stehny (kůži odstraňte).

Doporučuji podávat s malým kopečkem vařené rýže.

Nemáte-li pomalý hrnec, maso spolu s žampiony upečte v troubě a zeleninu poduste v páře.

Inspirace pro Vás

Grilovaný kapří špíz na pivě

Recept Grilovaný kapří špíz na pivě má průměrné hodnocení 4. Recept Grilovaný kapří špíz na pivě má průměrné hodnocení 4. Recept Grilovaný kapří špíz na pivě má průměrné hodnocení 4. Recept Grilovaný kapří špíz na pivě má průměrné hodnocení 4. Recept Grilovaný kapří špíz na pivě má průměrné hodnocení 4. 
Komentáře k receptu
(0)
Kapří filety grilované na špízu s cibulkou a slaninou, potírané marinádou ze světlého piva.

Zeleninová frittata

Recept Zeleninová frittata má průměrné hodnocení 4.6. Recept Zeleninová frittata má průměrné hodnocení 4.6. Recept Zeleninová frittata má průměrné hodnocení 4.6. Recept Zeleninová frittata má průměrné hodnocení 4.6. Recept Zeleninová frittata má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(2)
Itálie - vyvážené jídlo podobné našim zapékaným těstovinám. S extra zeleninou, klobásou a hlavně s extra chutí.

Hamburger s kozím sýrem

Recept Grilovaný hamburger s plátkem kozího sýra má průměrné hodnocení 4.9. Recept Grilovaný hamburger s plátkem kozího sýra má průměrné hodnocení 4.9. Recept Grilovaný hamburger s plátkem kozího sýra má průměrné hodnocení 4.9. Recept Grilovaný hamburger s plátkem kozího sýra má průměrné hodnocení 4.9. Recept Grilovaný hamburger s plátkem kozího sýra má průměrné hodnocení 4.9. 
Komentáře k receptu
(1)
USA - mleté libové hovězí maso grilované s plátkem kozího sýra s bílou plísní na povrchu s domácí tatarskou omáčkou.

Krůtí stehna na víně

Recept Krůtí stehna na víně a žampionech má průměrné hodnocení 4.6. Recept Krůtí stehna na víně a žampionech má průměrné hodnocení 4.6. Recept Krůtí stehna na víně a žampionech má průměrné hodnocení 4.6. Recept Krůtí stehna na víně a žampionech má průměrné hodnocení 4.6. Recept Krůtí stehna na víně a žampionech má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(1)
Pomalu pečená spodní krůtí stehna, ochucená doma namixovaným kořením, ve vinné omáčce s na másle opraženými žampiony.

Brynzové halušky

Recept Brynzové halušky má průměrné hodnocení 4.7. Recept Brynzové halušky má průměrné hodnocení 4.7. Recept Brynzové halušky má průměrné hodnocení 4.7. Recept Brynzové halušky má průměrné hodnocení 4.7. Recept Brynzové halušky má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(61)
Slovensko - tradiční halušky s brynzou a škvařenou uzenou slaninou, posypané čerstvou zelenou pažitkou.

Bylinkový dresing

Recept Bylinkový dresing má průměrné hodnocení 4.3. Recept Bylinkový dresing má průměrné hodnocení 4.3. Recept Bylinkový dresing má průměrné hodnocení 4.3. Recept Bylinkový dresing má průměrné hodnocení 4.3. Recept Bylinkový dresing má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(134)
Dresing z čerstvých bylinek z jogurtu, smetany a majonézy. Vhodný jak na salát tak k masu.
zařazeno v:
Vegetariánské, Saláty

Mini sendviče s hovězím

Recept Mini sendviče s hovězím a křenovou omáčkou má průměrné hodnocení 4.3. Recept Mini sendviče s hovězím a křenovou omáčkou má průměrné hodnocení 4.3. Recept Mini sendviče s hovězím a křenovou omáčkou má průměrné hodnocení 4.3. Recept Mini sendviče s hovězím a křenovou omáčkou má průměrné hodnocení 4.3. Recept Mini sendviče s hovězím a křenovou omáčkou má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(32)
Solené hovězí na bílé bagetce s křenovo-hořčičnou omáčkou, čerstvou řeřichou a kapary, zdobené parmezánem.

Vepřové nudličky s cibulkou

Recept Vepřové nudličky s jarní cibulkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Vepřové nudličky s jarní cibulkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Vepřové nudličky s jarní cibulkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Vepřové nudličky s jarní cibulkou má průměrné hodnocení 4.5. Recept Vepřové nudličky s jarní cibulkou má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(4)
Nudličky se před smažením krátce marinují, což přidá jídlu extra chuť. Jarní cibulka přidaná před koncem pokrm zvláčňuje.
zařazeno v:
Vepřové maso, Rýže
Komentáře k receptu Krůtí hoisin
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
Tomáš M.
|
Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. 
2015-10-23 18:00:17
Přesně můj typ jídla. Rychlé na přípravu, jednoduché a vynikající. Někomu by mohla omáčka vadit, hoisin má svoji charakteristickou chuť, já ji mám ale pravidelně na polici ve spíži.
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce