Mé Oblíbené Recepty
Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy
Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy
 

Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy

Recept Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy má průměrné hodnocení 4.5. 
Průměrné hodnocení: 4.5/5 (88 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Marinování králičích filetů v oleji, česneku a tymiánu zaručí nevysušené maso. S těstovinami a zálivkou s vlašskými ořechy.
Doba přípravy receptu je 3 hod
příprava 3 hod
Doba vaření receptu je 30 min
doba vaření 30 min
Počet porcí 4
počet porcí 4
Již bylo vloženo 1 komentářů.
zobrazit komentáře (1)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Chov králíků začal v České republice na začátku 20. století. Maso je jemné, lehce stravitelné a s nízkým obsahem tuku.

Ingredience

600g králičích filetů
4 stroužky česneku
3 PL olivového oleje
4 větvičky čerstvého tymiánu

2 PL octa z bílého vína
2 KL soli
1 KL dijonské hořčice
3 PL olivového oleje
200g lesních hřibů (čerstvých nebo mražených) nebo žampionů
12g hladkolisté petrželky (pouze listy)
60g vlašských ořechů
4 plátky prošuta (prosciutto crudo)
350g těstovin tagliatelle
80g parmezánu

(* PL - polévková lžíce)
(* KL - kávová lžička)

Postup

V misce smíchejte olivový olej, oloupaný a nakrájený česnek a tymián. Přidejte králičí filety a marinujte v lednici 3 hodiny.

Hřiby očistěte a nakrájejte na kousky a vařte v osolené vodě doměkka.

Připravte si zálivku. Smíchejte ocet z bílého vína, sůl, dijonskou hořčici a olivový olej. Petrželku nasekelje na jemno a přidejte do zálivky spolu s ořechy. Dejte stranou.

Troubu rozehřejte na 200°C. Plátky prošuta dejte mezi dva pečící papíry a zasendvičujte je mezi obrácená dna dvou pekáčů. Takhle slisované je pečte do křupava 10 minut.

Králičí filety vyjměte z marinády, tymián a česnek vyhoďte. Smažte je na pánvi do zlatova, asi 15 minut. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu, při slévání si dejte bokem naběračku vody, ve které se těstoviny vařily. Parmezán nastrouhejte.

Ve velké míse smíchejte slité těstoviny, naběračku vody z těstovin, ořechovou zálivku, hřiby, rozdrobené kousky pečeného prošuta a polovinu strouhaného parmezánu. Promíchejte a rozdělte na 4 talíře. Na těstoviny posaďte králičí filety a posypte zbytkem parmezánu.

Tipy

Na Zodo.cz koupíte výhodná balení všech možných ořechů a dalších dobrot.

Inspirace pro Vás

Kuřecí řízek s nivou a šunkou

Recept Kuřecí řízek plněný nivou a šunkou má průměrné hodnocení 4. Recept Kuřecí řízek plněný nivou a šunkou má průměrné hodnocení 4. Recept Kuřecí řízek plněný nivou a šunkou má průměrné hodnocení 4. Recept Kuřecí řízek plněný nivou a šunkou má průměrné hodnocení 4. Recept Kuřecí řízek plněný nivou a šunkou má průměrné hodnocení 4. 
Komentáře k receptu
(54)
Výrazná chuť nivy zjemněná máslem a šunkou tvoří skvělou kombinaci v dozlatova smaženém řízku.

Krůtí stehna po provensálsku

Recept Pečená krůtí stehna po provensálsku má průměrné hodnocení 4.2. Recept Pečená krůtí stehna po provensálsku má průměrné hodnocení 4.2. Recept Pečená krůtí stehna po provensálsku má průměrné hodnocení 4.2. Recept Pečená krůtí stehna po provensálsku má průměrné hodnocení 4.2. Recept Pečená krůtí stehna po provensálsku má průměrné hodnocení 4.2. 
Komentáře k receptu
(27)
Voňavá pečená krůtí stehna s provensálskými bylinkami a brambory z jednoho pekáče podlitá vínem.

Fenyklová vichyssoise

Recept Fenyklová vichyssoise s podmáslím má průměrné hodnocení 4.3. Recept Fenyklová vichyssoise s podmáslím má průměrné hodnocení 4.3. Recept Fenyklová vichyssoise s podmáslím má průměrné hodnocení 4.3. Recept Fenyklová vichyssoise s podmáslím má průměrné hodnocení 4.3. Recept Fenyklová vichyssoise s podmáslím má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(0)
Francie - polévkový krém z fenyklu, pórku a brambor zjemněný podmáslím a smetanou, zdobený uzeným lososem.

Králík z jednoho hrnce

Recept Králík z jednoho hrnce má průměrné hodnocení 4.4. Recept Králík z jednoho hrnce má průměrné hodnocení 4.4. Recept Králík z jednoho hrnce má průměrné hodnocení 4.4. Recept Králík z jednoho hrnce má průměrné hodnocení 4.4. Recept Králík z jednoho hrnce má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(1)
Recept na jemné králičí maso dušené se zeleninou a žampiony na červeném víně v pomalém hrnci, s křupavou bagetkou.

Melounový salát s fíky

Recept Melounový salát s fíky má průměrné hodnocení 4.6. Recept Melounový salát s fíky má průměrné hodnocení 4.6. Recept Melounový salát s fíky má průměrné hodnocení 4.6. Recept Melounový salát s fíky má průměrné hodnocení 4.6. Recept Melounový salát s fíky má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(3)
Jednoduchý a rychlý salát z červeného melounu se sladkými fíky s osvěžujícím jogurtovo-mátovým dresingem.
zařazeno v:
Saláty, Ovoce

Tyrolské knedlíčky do polévky

Recept Tyrolské knedlíčky do polévky má průměrné hodnocení 4.7. Recept Tyrolské knedlíčky do polévky má průměrné hodnocení 4.7. Recept Tyrolské knedlíčky do polévky má průměrné hodnocení 4.7. Recept Tyrolské knedlíčky do polévky má průměrné hodnocení 4.7. Recept Tyrolské knedlíčky do polévky má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(15)
Rakousko - kulaté cibulové knedlíčky z tyrolské slaniny a rozmočené bílé žemle, vhodné do všech typů vývarů.

Pečené citronové kuře

Recept Pečené citronové kuře s bylinkovým máslem má průměrné hodnocení 4.7. Recept Pečené citronové kuře s bylinkovým máslem má průměrné hodnocení 4.7. Recept Pečené citronové kuře s bylinkovým máslem má průměrné hodnocení 4.7. Recept Pečené citronové kuře s bylinkovým máslem má průměrné hodnocení 4.7. Recept Pečené citronové kuře s bylinkovým máslem má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(0)
Vyzkoušejte variantu šťavnatého pečeného kuřete s bylinkovým máslem a křupavou kůžičkou.

Zeleninový kuskus s rozinkami

Recept Zeleninový kuskus s rozinkami má průměrné hodnocení 4.7. Recept Zeleninový kuskus s rozinkami má průměrné hodnocení 4.7. Recept Zeleninový kuskus s rozinkami má průměrné hodnocení 4.7. Recept Zeleninový kuskus s rozinkami má průměrné hodnocení 4.7. Recept Zeleninový kuskus s rozinkami má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(0)
Vegetariánský, časově nenáročný zeleninový salát ze zdravého kuskusu, rozinek a oříšků.
Komentáře k receptu Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
n?m linh chi h?n qu?c
|
Recept Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Králičí filety s těstovinami, prošutem a vlašskými ořechy má průměrné hodnocení 4.5. 
2018-08-12 05:45:50
nấm linh chi hàn quốc có tên khoa học là Ganoderma lucidum, thuộc họ nấm linh. nấm linh chi là từ lâu đã được xem là vị thuốc quý từ thiên nhiên trong việc bồi bổ sức khỏe và hỗ trợ chữa bệnh. nấm linh chi đỏ thuộc họ nấm lim, còn có tên khác như Tiên thảo, Nấm trường thọ, Vạn niên nhung. Trong "Thần nông bản thảo" người ta xếp giá nấm linh chi vào loại thượng phẩm tốt hơn cả nhân sâm.
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce