Mé Oblíbené Recepty
Koprová polévka
Koprová polévka
 

Koprová polévka

Recept Koprová polévka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Koprová polévka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Koprová polévka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Koprová polévka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Koprová polévka má průměrné hodnocení 4.6. 
Průměrné hodnocení: 4.6/5 (49 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Ochutnejte jednoduchou smetanovou polévku z kopru, na které si pochutná celá Vaše rodina.
Doba přípravy receptu je 5 min
příprava 5 min
Doba vaření receptu je 15 min
doba vaření 15 min
Počet porcí 4
počet porcí 4
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Kopr pochází z oblasti Středozemí a západní Asie a zmínky o něm najdeme již ve starověku.

Ingredience

50g másla
25g+20g polohrubé mouky
svazek kopru, zbavený silných částí, 25g
2 PL octa
2-3 KL soli 
1 kelímek 12% smetany

(* PL - polévková lžíce)
(* KL - kávová lžička)

Postup

Ke zpěněnému máslu přisypeme 25g polohrubé mouky a za stálého míchání na středním ohni po dobu pří minut smažíme do růžova. Přidáme polovinu dávky nasekaného kopru, promícháme a zalejeme 1,25 litry teplé vody a zavaříme.

V hrníčku si rozmícháme kelímek smetany s 20g mouky a prudce najednou vlejeme do polévky. Ochutíme solí a octem a vsypeme zbylý kopr (několik snítek si můžete nechat na ozdobu). Povaříme asi 10 minut, aby mouka nebyla cítit a horkou polévku podáváme.

Inspirace pro Vás

Cibulové chutney

Recept Cibulové chutney má průměrné hodnocení 4.3. Recept Cibulové chutney má průměrné hodnocení 4.3. Recept Cibulové chutney má průměrné hodnocení 4.3. Recept Cibulové chutney má průměrné hodnocení 4.3. Recept Cibulové chutney má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(133)
Karamelizovaná cibulka v omáčce je vhodný doplněk na ozdobu jednohubek, do sendvičů nebo k sýru, krekrům či k paštikám.

Pomalu dušená telecí líčka

Recept Telecí líčka pomalu dušená na červeném víně s kokosovým mlékem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Telecí líčka pomalu dušená na červeném víně s kokosovým mlékem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Telecí líčka pomalu dušená na červeném víně s kokosovým mlékem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Telecí líčka pomalu dušená na červeném víně s kokosovým mlékem má průměrné hodnocení 4.6. Recept Telecí líčka pomalu dušená na červeném víně s kokosovým mlékem má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(13)
Měkká telecí líčka pomalu dušená ve vlastní šťávě, se zeleninou a červeným vínem, podávaná s celou mrkví a bramborovou kaší.

Zelený salát s jablky

Recept Zelený salát s jablky a ořechy má průměrné hodnocení 4.3. Recept Zelený salát s jablky a ořechy má průměrné hodnocení 4.3. Recept Zelený salát s jablky a ořechy má průměrné hodnocení 4.3. Recept Zelený salát s jablky a ořechy má průměrné hodnocení 4.3. Recept Zelený salát s jablky a ořechy má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(14)
Lehký, zdravý, plný vlákniny a vitamínů, perfektní na oběd či večeři.

Jablečná drobenka se zmrzlinou

Recept Jablečná drobenka se zmrzlinou má průměrné hodnocení 4.3. Recept Jablečná drobenka se zmrzlinou má průměrné hodnocení 4.3. Recept Jablečná drobenka se zmrzlinou má průměrné hodnocení 4.3. Recept Jablečná drobenka se zmrzlinou má průměrné hodnocení 4.3. Recept Jablečná drobenka se zmrzlinou má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(94)
Ovocný základ z jablek a pomerančové šťávy s drobenkou z ovesných vloček a javorového sirupu.
zařazeno v:
Ovoce

Solené hovězí

Recept Solené hovězí má průměrné hodnocení 4.6. Recept Solené hovězí má průměrné hodnocení 4.6. Recept Solené hovězí má průměrné hodnocení 4.6. Recept Solené hovězí má průměrné hodnocení 4.6. Recept Solené hovězí má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(215)
Společenství Commonwealth - Hovězí šest dní marinované v lednici ve směsi koření, soli, cukru a dusitanové soli.

Těstoviny v avokádové omáčce

Recept Těstoviny v avokádové omáčce s volským okem má průměrné hodnocení 4.9. Recept Těstoviny v avokádové omáčce s volským okem má průměrné hodnocení 4.9. Recept Těstoviny v avokádové omáčce s volským okem má průměrné hodnocení 4.9. Recept Těstoviny v avokádové omáčce s volským okem má průměrné hodnocení 4.9. Recept Těstoviny v avokádové omáčce s volským okem má průměrné hodnocení 4.9. 
Komentáře k receptu
(89)
Velice rychle připravené těstoviny obalené v nevařené omáčce z avokáda a koriandru, podávané se smaženým volským okem.

Ratatouille

Recept Ratatouille má průměrné hodnocení 5. Recept Ratatouille má průměrné hodnocení 5. Recept Ratatouille má průměrné hodnocení 5. Recept Ratatouille má průměrné hodnocení 5. Recept Ratatouille má průměrné hodnocení 5. 
Komentáře k receptu
(9)
Francie - provensálský pokrm z lilku, cukety, papriky a rajčat pro vegetariány. Vhodné jako příloha nebo samostatné jídlo.

Krůtí stehno s celerovou kaší

Recept Pomalu pečené krůtí stehno s celerovou kaší má průměrné hodnocení 4.6. Recept Pomalu pečené krůtí stehno s celerovou kaší má průměrné hodnocení 4.6. Recept Pomalu pečené krůtí stehno s celerovou kaší má průměrné hodnocení 4.6. Recept Pomalu pečené krůtí stehno s celerovou kaší má průměrné hodnocení 4.6. Recept Pomalu pečené krůtí stehno s celerovou kaší má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(351)
Šťavnaté krůtí stehno pečené v pomalém hrnci podávané se smetanovou kaší z brambor a celeru.
Komentáře k receptu Koprová polévka
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce