
Inspirace pro Vás
Moravský vrabec se zelím

(1104)
Moravský pečený vrabec z vepřového boku na cibulce, česneku a celém kmínu podávaný se sladkokyselým zelím a knedlíkem.
Bündnerská ječná polévka

(113)
Švýcarsko - polévka z ječných krup se zeleninovým základem vařená v masovém vývaru se smetanou.
zařazeno v: Polévky zahuštěné, Mezinárodní kuchyně
Tyrolské knedlíčky do polévky

(34)
Rakousko - kulaté cibulové knedlíčky z tyrolské slaniny a rozmočené bílé žemle, vhodné do všech typů vývarů.
zařazeno v: Polévky nezahuštěné, Mezinárodní kuchyně
Pomazánka z matjesů s vejci

(23)
Pomazánka z matjesů s vejci vařenými natvrdo, zjemněná zakysanou smetanou s čerstvým koprem na tmavém chlebu.
Poctivý drůbeží vývar

(0)
Nejlepší domácí drůbeží vývar, který jste ochutnali. Vhodný do polévek, pod maso a kamkoli, kde je vyžadován vývar z drůbeže.
Těstoviny s pečenou dýní

(26)
Těstoviny obalené v dýňovém pyré s kousky pečené dýně, s čerstvým baby špenátem a vlašskými ořechy.
Svíčková z králíka

(562)
Naše klasická smetanová omáčka, ale s menší úpravou. Podle tohoto receptu připravíte jednoduchou svíčkovou z králíka.
Kuřecí stehna po marocku

(15)
Maroko - kořeněná kuřecí stehna dušená ve vývaru s cizrnou a rozinkami, s kousky rajčete a se zelenými olivami.
Komentáře k receptu Koprová polévka
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.