
Inspirace pro Vás
Bublanina s posypkou

(71)
Jednoduchá, vláčná bublanina. Ať použijte čerstvé ovoce či zavařeninu, pod Vašima rukama vznikne delikatesa.
zařazeno v:
Ovoce
Ovoce
Houbové rizoto

(13)
Krémové vegetariánské rizoto s hlívou ústřičnou a žampiony, vařené ve vývaru a brandy, za které by se žádný Ital nestyděl.
Marinované kuřecí řízečky

(12)
Dozlatova smažené malé kuřecí řízky marinované tatarskou omáčkou, s jemnými bramborami a čerstvými bylinkami.
Bliny s kaviárem

(9)
Rusko - specialita z máslového kynutého těsta z pohankové mouky, tradičně podávaná s kaviárem a vychlazeným šampaňským.
Tyrolské knedlíčky do polévky

(34)
Rakousko - kulaté cibulové knedlíčky z tyrolské slaniny a rozmočené bílé žemle, vhodné do všech typů vývarů.
zařazeno v: Polévky nezahuštěné, Mezinárodní kuchyně
Kuřecí stehna na máslové dýni

(3)
Jídlo z jednoho pekáče. Kuřecí stehna pečená v marinádě se sójové omáčky na voňavé máslové dýni a červené paprice.
zařazeno v:
Drůbeží maso
Drůbeží maso
Kuřecí stir-fry

(534)
Čína - kuřecí maso marinované v omáčce s česnekem a zázvorem, smažené se zeleninou a houbami, podávané na dušené rýži.
Komentáře k receptu Koprová polévka
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.