Mé Oblíbené Recepty
Koprová polévka
Koprová polévka
 

Koprová polévka

Recept Koprová polévka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Koprová polévka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Koprová polévka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Koprová polévka má průměrné hodnocení 4.6. Recept Koprová polévka má průměrné hodnocení 4.6. 
Průměrné hodnocení: 4.6/5 (49 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Ochutnejte jednoduchou smetanovou polévku z kopru, na které si pochutná celá Vaše rodina.
Doba přípravy receptu je 5 min
příprava 5 min
Doba vaření receptu je 15 min
doba vaření 15 min
Počet porcí 4
počet porcí 4
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Kopr pochází z oblasti Středozemí a západní Asie a zmínky o něm najdeme již ve starověku.

Ingredience

50g másla
25g+20g polohrubé mouky
svazek kopru, zbavený silných částí, 25g
2 PL octa
2-3 KL soli 
1 kelímek 12% smetany

(* PL - polévková lžíce)
(* KL - kávová lžička)

Postup

Ke zpěněnému máslu přisypeme 25g polohrubé mouky a za stálého míchání na středním ohni po dobu pří minut smažíme do růžova. Přidáme polovinu dávky nasekaného kopru, promícháme a zalejeme 1,25 litry teplé vody a zavaříme.

V hrníčku si rozmícháme kelímek smetany s 20g mouky a prudce najednou vlejeme do polévky. Ochutíme solí a octem a vsypeme zbylý kopr (několik snítek si můžete nechat na ozdobu). Povaříme asi 10 minut, aby mouka nebyla cítit a horkou polévku podáváme.

Inspirace pro Vás

Polévka z červené řepy

Recept Polévka z červené řepy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Polévka z červené řepy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Polévka z červené řepy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Polévka z červené řepy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Polévka z červené řepy má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(180)
Zdravá polévka, která lahodí nejen chuťovým buňkám, ale i oku, s chutným základem z masového nebo zeleninového vývaru.
zařazeno v:
Drůbeží maso

Smažené sardinky s tarator

Recept Smažené sardinky s omáčkou tarator má průměrné hodnocení 4.2. Recept Smažené sardinky s omáčkou tarator má průměrné hodnocení 4.2. Recept Smažené sardinky s omáčkou tarator má průměrné hodnocení 4.2. Recept Smažené sardinky s omáčkou tarator má průměrné hodnocení 4.2. Recept Smažené sardinky s omáčkou tarator má průměrné hodnocení 4.2. 
Komentáře k receptu
(13)
Blízký východ - sardinky obalované v kukuřičné mouce smažené v citronovém oleji, podávané se sezamovou omáčkou tarator.

Krůtí stehna na divoko

Recept Krůtí stehna na divoko má průměrné hodnocení 4.2. Recept Krůtí stehna na divoko má průměrné hodnocení 4.2. Recept Krůtí stehna na divoko má průměrné hodnocení 4.2. Recept Krůtí stehna na divoko má průměrné hodnocení 4.2. Recept Krůtí stehna na divoko má průměrné hodnocení 4.2. 
Komentáře k receptu
(108)
Šťavnatá krůtí stehna, jejichž maso od kosti samo odpadává, se pečou na zelenině a trošce červeného vína s divokým kořením.

Vepřové kuličky

Recept Vepřové kuličky v rajčatové omáčce má průměrné hodnocení 4.6. Recept Vepřové kuličky v rajčatové omáčce má průměrné hodnocení 4.6. Recept Vepřové kuličky v rajčatové omáčce má průměrné hodnocení 4.6. Recept Vepřové kuličky v rajčatové omáčce má průměrné hodnocení 4.6. Recept Vepřové kuličky v rajčatové omáčce má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(2)
Řecko - vepřové kuličky s kousky čerstvé máty dušené v omáčce z čerstvých rajčat s tymiánem a skořicí.

Krůtí hoisin

Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. Recept Krůtí hoisin má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(13)
Krůtí medailony dušené v pomalém hrnci v husté, čínské omáčce hoisin se zeleninou a žampiony, podávané s rýží.

Bylinkové máslo

Recept Bylinkové máslo má průměrné hodnocení 4.3. Recept Bylinkové máslo má průměrné hodnocení 4.3. Recept Bylinkové máslo má průměrné hodnocení 4.3. Recept Bylinkové máslo má průměrné hodnocení 4.3. Recept Bylinkové máslo má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(2)
Recept na máslo se směsí čerstvých bylinek, ochucené červeným vínem (volitelné).
zařazeno v:
Grilování

Vepřový burger po španělsku

Recept Vepřový burger po španělsku má průměrné hodnocení 4.7. Recept Vepřový burger po španělsku má průměrné hodnocení 4.7. Recept Vepřový burger po španělsku má průměrné hodnocení 4.7. Recept Vepřový burger po španělsku má průměrné hodnocení 4.7. Recept Vepřový burger po španělsku má průměrné hodnocení 4.7. 
Komentáře k receptu
(4)
Španělsko - základ tvoří mleté vepřové maso s mletou paprikou a olivami, se šafránovou majonézou a smaženou cibulkou.

Květáková polévka

Recept Květáková polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Květáková polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Květáková polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Květáková polévka má průměrné hodnocení 4.9. Recept Květáková polévka má průměrné hodnocení 4.9. 
Komentáře k receptu
(5)
Snadná a rychlá polévka s kousky květáku, ochucená dozlatova smaženými plátky česneku a zeleným tymiánem.
Komentáře k receptu Koprová polévka
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce