Mé Oblíbené Recepty
Hovězí na kyselých okurkách
Hovězí na kyselých okurkách
 

Hovězí na kyselých okurkách

Recept Hovězí na kyselých okurkách má průměrné hodnocení 4.5. Recept Hovězí na kyselých okurkách má průměrné hodnocení 4.5. Recept Hovězí na kyselých okurkách má průměrné hodnocení 4.5. Recept Hovězí na kyselých okurkách má průměrné hodnocení 4.5. Recept Hovězí na kyselých okurkách má průměrné hodnocení 4.5. 
Průměrné hodnocení: 4.5/5 (14 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Hovězí zadní kýta dušená na zavařených okurkách a plnotučné hořčici.
Doba přípravy receptu je 15 min
příprava 15 min
Doba vaření receptu je 1 hod 5 min
doba vaření 1 hod 5 min
Počet porcí 4
počet porcí 4
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Čím světlejší hovězí maso je, tím je mladší.

Ingredience

600g hovězí zadní kýty, na plátky
2 střední cibule
1 PL sádla
2 stroužky česneku
1 PL plnotučné horčice
1 hovězí bujón extra
300g zavařených kyselých okurek
sůl a pepř podle chuti

(* PL - polévková lžíce)

Postup

Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno, okurky na měsíčky, česnek oloupeme a rozmělníme. V papinovém hrnci rozehřejeme sádlo, osmahneme cibuli do zlatova a přidáme osolené a opepřené plátky hovězího. Zvýšíme teplotu, osmahneme do hněda z obou stran, přidáme česnek, půl minuty zarestujeme, poté horčici, bujón a vše zalejeme jedním litrem horké vody. Zamícháme a hrnec utěsníme. Vaříme 20 minut.

Poklici sejmeme, zkontrolujeme obsah vody, v případě potřeby ji dolejeme a přidáme kyselé okurky. Hrnec opět utěsníme a vaříme dalších 20 minut. Pokud maso stále není měkké, vařte dále již bez poklice. Mělo by se lehce rozpadat.

Tipy

doporučená příloha: špecle nebo rýže

Inspirace pro Vás

Skopové na pivě

Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 3.2. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 3.2. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 3.2. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 3.2. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 3.2. 
Komentáře k receptu
(0)
Starodávný recept na jednoduché skopové maso s kostí, dušené v pomalém hrnci na černém pivě a cibuli.

Houbové rizotto s dýní

Recept Houbové rizotto s dýní má průměrné hodnocení 3.3. Recept Houbové rizotto s dýní má průměrné hodnocení 3.3. Recept Houbové rizotto s dýní má průměrné hodnocení 3.3. Recept Houbové rizotto s dýní má průměrné hodnocení 3.3. Recept Houbové rizotto s dýní má průměrné hodnocení 3.3. 
Komentáře k receptu
(1)
Itálie - pravé italské krémové rizotto se sušenými houbami a kousky dýně, zjemněné máslem a sypané parmezánem.

Poctivý drůbeží vývar

Recept Poctivý drůbeží vývar má průměrné hodnocení 4. Recept Poctivý drůbeží vývar má průměrné hodnocení 4. Recept Poctivý drůbeží vývar má průměrné hodnocení 4. Recept Poctivý drůbeží vývar má průměrné hodnocení 4. Recept Poctivý drůbeží vývar má průměrné hodnocení 4. 
Komentáře k receptu
(0)
Nejlepší domácí drůbeží vývar, který jste ochutnali. Vhodný do polévek, pod maso a kamkoli, kde je vyžadován vývar z drůbeže.

Jehněčí kolínko na víně

Recept Jehněčí kolínko na víně má průměrné hodnocení 3.3. Recept Jehněčí kolínko na víně má průměrné hodnocení 3.3. Recept Jehněčí kolínko na víně má průměrné hodnocení 3.3. Recept Jehněčí kolínko na víně má průměrné hodnocení 3.3. Recept Jehněčí kolínko na víně má průměrné hodnocení 3.3. 
Komentáře k receptu
(1)
Jehněčí zadní kolínka šest a půl hodiny dušená v pomalém hrnci na směsi zeleniny a koření v omáčce z červeného vína.

Krémová žampionová polévka

Recept Krémová žampionová polévka má průměrné hodnocení 3.9. Recept Krémová žampionová polévka má průměrné hodnocení 3.9. Recept Krémová žampionová polévka má průměrné hodnocení 3.9. Recept Krémová žampionová polévka má průměrné hodnocení 3.9. Recept Krémová žampionová polévka má průměrné hodnocení 3.9. 
Komentáře k receptu
(0)
Hustá polévka z žampionů a jemné smetany, ideální před hlavním jídlem i s pečivem k večeři.

Filet se salsou a kuskusem

Recept Filet z halibuta s rajčatovou salsou a hráškovým kuskusem má průměrné hodnocení 3.3. Recept Filet z halibuta s rajčatovou salsou a hráškovým kuskusem má průměrné hodnocení 3.3. Recept Filet z halibuta s rajčatovou salsou a hráškovým kuskusem má průměrné hodnocení 3.3. Recept Filet z halibuta s rajčatovou salsou a hráškovým kuskusem má průměrné hodnocení 3.3. Recept Filet z halibuta s rajčatovou salsou a hráškovým kuskusem má průměrné hodnocení 3.3. 
Komentáře k receptu
(0)
Pečené rybí filety, přelité voňavou rajčatovou směsí s olivami, podávané s citronovým kuskusem se zeleným sladkým hráškem.

Kuřecí kuskus s olivami

Recept Kuřecí kuskus s olivami má průměrné hodnocení 4.1. Recept Kuřecí kuskus s olivami má průměrné hodnocení 4.1. Recept Kuřecí kuskus s olivami má průměrné hodnocení 4.1. Recept Kuřecí kuskus s olivami má průměrné hodnocení 4.1. Recept Kuřecí kuskus s olivami má průměrné hodnocení 4.1. 
Komentáře k receptu
(1)
Vyzkoušejte recept na kuskus se šťavnatým kuřecím masem s kořením kari a garam masala.

Grilovaná pražma královská

Recept Grilovaná pražma královská má průměrné hodnocení 3.4. Recept Grilovaná pražma královská má průměrné hodnocení 3.4. Recept Grilovaná pražma královská má průměrné hodnocení 3.4. Recept Grilovaná pražma královská má průměrné hodnocení 3.4. Recept Grilovaná pražma královská má průměrné hodnocení 3.4. 
Komentáře k receptu
(4)
Mořská ryba grilovaná na česneku a rozmarýnu s chutným bílým masem a s lehce odstranitelnými kostmi.
Komentáře k receptu Hovězí na kyselých okurkách
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce