Mé Oblíbené Recepty
Hovězí na kyselých okurkách
Hovězí na kyselých okurkách
 

Hovězí na kyselých okurkách

Recept Hovězí na kyselých okurkách má průměrné hodnocení 4.1. Recept Hovězí na kyselých okurkách má průměrné hodnocení 4.1. Recept Hovězí na kyselých okurkách má průměrné hodnocení 4.1. Recept Hovězí na kyselých okurkách má průměrné hodnocení 4.1. Recept Hovězí na kyselých okurkách má průměrné hodnocení 4.1. 
Průměrné hodnocení: 4.1/5 (17 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Hovězí zadní kýta dušená na zavařených okurkách a plnotučné hořčici.
Doba přípravy receptu je 15 min
příprava 15 min
Doba vaření receptu je 1 hod 5 min
doba vaření 1 hod 5 min
Počet porcí 4
počet porcí 4
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Čím světlejší hovězí maso je, tím je mladší.

Ingredience

600g hovězí zadní kýty, na plátky
2 střední cibule
1 PL sádla
2 stroužky česneku
1 PL plnotučné horčice
1 hovězí bujón extra
300g zavařených kyselých okurek
sůl a pepř podle chuti

(* PL - polévková lžíce)

Postup

Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno, okurky na měsíčky, česnek oloupeme a rozmělníme. V papinovém hrnci rozehřejeme sádlo, osmahneme cibuli do zlatova a přidáme osolené a opepřené plátky hovězího. Zvýšíme teplotu, osmahneme do hněda z obou stran, přidáme česnek, půl minuty zarestujeme, poté horčici, bujón a vše zalejeme jedním litrem horké vody. Zamícháme a hrnec utěsníme. Vaříme 20 minut.

Poklici sejmeme, zkontrolujeme obsah vody, v případě potřeby ji dolejeme a přidáme kyselé okurky. Hrnec opět utěsníme a vaříme dalších 20 minut. Pokud maso stále není měkké, vařte dále již bez poklice. Mělo by se lehce rozpadat.

Tipy

doporučená příloha: špecle nebo rýže

Inspirace pro Vás

Těstoviny s avokádem

Recept Jogurtové těstoviny s avokádem a bazalkou má průměrné hodnocení 3.9. Recept Jogurtové těstoviny s avokádem a bazalkou má průměrné hodnocení 3.9. Recept Jogurtové těstoviny s avokádem a bazalkou má průměrné hodnocení 3.9. Recept Jogurtové těstoviny s avokádem a bazalkou má průměrné hodnocení 3.9. Recept Jogurtové těstoviny s avokádem a bazalkou má průměrné hodnocení 3.9. 
Komentáře k receptu
(9)
Dietní a rychlé těstoviny s bylinkovou omáčkou, s jogurtem a jarní cibulkou.

Zelný salát

Recept Zelný salát má průměrné hodnocení 3.4. Recept Zelný salát má průměrné hodnocení 3.4. Recept Zelný salát má průměrné hodnocení 3.4. Recept Zelný salát má průměrné hodnocení 3.4. Recept Zelný salát má průměrné hodnocení 3.4. 
Komentáře k receptu
(0)
Červené nebo bílé zelí vhodné jako příloha k masu či k bramborákům.

Marinované kuřecí řízečky

Recept Marinované kuřecí řízečky s bylinkovými bramborami má průměrné hodnocení 3.5. Recept Marinované kuřecí řízečky s bylinkovými bramborami má průměrné hodnocení 3.5. Recept Marinované kuřecí řízečky s bylinkovými bramborami má průměrné hodnocení 3.5. Recept Marinované kuřecí řízečky s bylinkovými bramborami má průměrné hodnocení 3.5. Recept Marinované kuřecí řízečky s bylinkovými bramborami má průměrné hodnocení 3.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Dozlatova smažené malé kuřecí řízky marinované tatarskou omáčkou, s jemnými bramborami a čerstvými bylinkami.

Rajčatové crostini

Recept Rajčatové crostini má průměrné hodnocení 3. Recept Rajčatové crostini má průměrné hodnocení 3. Recept Rajčatové crostini má průměrné hodnocení 3. Recept Rajčatové crostini má průměrné hodnocení 3. Recept Rajčatové crostini má průměrné hodnocení 3. 
Komentáře k receptu
(0)
Itálie - chuťovka na plátku opečené bagety s rajčatovou směsí s olivami a kapary. Servírujte jako předkrm nebo pro Vaše hosty.

Kachní prsa s fazolkami

Recept Kachní prsa s fazolkami má průměrné hodnocení 3. Recept Kachní prsa s fazolkami má průměrné hodnocení 3. Recept Kachní prsa s fazolkami má průměrné hodnocení 3. Recept Kachní prsa s fazolkami má průměrné hodnocení 3. Recept Kachní prsa s fazolkami má průměrné hodnocení 3. 
Komentáře k receptu
(1)
Marinovaná kachní prsíčka pečená s kůžičkou, podávaná na zelených fazolkách vařených ve šťávičce z červeného vína.
zařazeno v:
Drůbeží maso

Strapačky se zelím a slaninou

Recept Strapačky se zelím a slaninou má průměrné hodnocení 3.4. Recept Strapačky se zelím a slaninou má průměrné hodnocení 3.4. Recept Strapačky se zelím a slaninou má průměrné hodnocení 3.4. Recept Strapačky se zelím a slaninou má průměrné hodnocení 3.4. Recept Strapačky se zelím a slaninou má průměrné hodnocení 3.4. 
Komentáře k receptu
(3)
Slovensko - bramborové strapačky se zelím a smaženou slaninou a opraženou cibulkou, další verze halušek.

Játrová polévka s cuketou

Recept Játrová polévka s cuketou má průměrné hodnocení 3.7. Recept Játrová polévka s cuketou má průměrné hodnocení 3.7. Recept Játrová polévka s cuketou má průměrné hodnocení 3.7. Recept Játrová polévka s cuketou má průměrné hodnocení 3.7. Recept Játrová polévka s cuketou má průměrné hodnocení 3.7. 
Komentáře k receptu
(0)
Polévka ze zeleniny a kuřecích jater. Není zahuštěná, je dietní a lehce stravitelná.

Bramborový guláš s klobásou

Recept Bramborový guláš s klobásou má průměrné hodnocení 3.1. Recept Bramborový guláš s klobásou má průměrné hodnocení 3.1. Recept Bramborový guláš s klobásou má průměrné hodnocení 3.1. Recept Bramborový guláš s klobásou má průměrné hodnocení 3.1. Recept Bramborový guláš s klobásou má průměrné hodnocení 3.1. 
Komentáře k receptu
(2)
Levný výtečný pokrm z brambor a uzeniny bez použití zahušťovadel.
Komentáře k receptu Hovězí na kyselých okurkách
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce