
Inspirace pro Vás
Karlovarský knedlík

(0)
Tradiční český karlovarský knedlík z opražené housky, mouky a vajec. Vhodný jako příloha téměř ke všemu českému.
Zeleninová frittata

(10)
Itálie - vyvážené jídlo podobné našim zapékaným těstovinám. S extra zeleninou, klobásou a hlavně s extra chutí.
Polévka z uzených žeber s rýží

(91)
Polévka z uzených vepřových žeber s kulatozrnnou rýží, mrkví a hladkolistou petrželkou.
Pikantní těstoviny s pórkem

(10)
Jednoduché a nízkokalorické těstoviny sypané italským parmezánem. Pálivé budou tak, na kolik se cítíte.
Králičí filety s těstovinami

(87)
Marinování králičích filetů v oleji, česneku a tymiánu zaručí nevysušené maso. S těstovinami a zálivkou s vlašskými ořechy.
Ořechový moka dort

(81)
Nadýchaný vrstvený dort z mletých vlašských ořechů, šlehaných vajec a strouhanky, s kávovým krémem ze šlehačky a čokolády.
zařazeno v:
Jednohubky s kaviárem

(247)
Kaviár na kolečku sušeného pečiva ozdobený jarní cibulkou či křepelčími vejci.
Brokolicový krém se sýrem

(1)
Brokolicovému krému dodává výraznou chuť kuřecí vývar, brambory polévku zahustí a přidané mléko pokrm zjemní.
zařazeno v:
Polévky nezahuštěné
Polévky nezahuštěné
Komentáře k receptu Houskový knedlík
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
Reny
|
2015-06-01 20:41:49
Výborné! Tento knedlík představuje to, co jsem od knedlíku vždycky čekala. Nadýchaný, jemný, chuťově vyvážený, už nebudu dělat jiné! Děkuji za recept.