
Inspirace pro Vás
Vepřový burger po španělsku

(4)
Španělsko - základ tvoří mleté vepřové maso s mletou paprikou a olivami, se šafránovou majonézou a smaženou cibulkou.
Lasagne bolognese

(75)
Itálie - populární italský recept vyráběný střídáním těstovinových plátu, masové omáčky a bešamelové omáčky.
Krémová žampionová polévka

(11)
Hustá polévka z žampionů a jemné smetany, ideální před hlavním jídlem i s pečivem k večeři.
Smažené kalamáry

(68)
Kalamáry marinované v podmáslí smažené v lehkém těstíčku ochuceném drceným oreganem.
Kuřecí špízy s anasem

(171)
Kuřecí špízy marinované v hořčici a medu, grilované na ohni nebo pečené v troubě s ananasem, paprikou a cibulkou.
Mexické fazole

(15)
Mexiko - počeštěná verze mexických červených fazolí dušených v rajčatovo-paprikové omáčcce s uzeninou.
Rýžový salát

(10)
Střední východ - salát s datlemi plnými vlákniny, s hnědou rýží a cizrnou, a s pro nás neobvyklou ingrediencí, čerstvou mátou.
Špenátové toasty s ementálem

(2)
Křupavé toasty s ementálem a vepřovou šunkou doplněné o čerstvý špenát a hořčici.
zařazeno v: Sendviče, hamburgery a wrapy, Vepřové maso
Komentáře k receptu Houskový knedlík
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
Reny
|
2015-06-01 21:41:49
Výborné! Tento knedlík představuje to, co jsem od knedlíku vždycky čekala. Nadýchaný, jemný, chuťově vyvážený, už nebudu dělat jiné! Děkuji za recept.