
Inspirace pro Vás
Rajčatová omáčka s houbami

(70)
Letní pokrm z rajčat a lesních hub, dušený na červeném víně a ochucený čerstvými bylinkami.
Smetanová houbová polévka

(30)
Polévka z lesních hub se zakysanou smetanou ochucená octem, podávaná s vařenými brambory.
Žampionová pomazánka

(14)
Vegetariánská pomazánka, vláčná díky žampionům. Dokonalou chuť ji propůjčuje hrubozrnná hořčice a čerstvý fenykl.
Hořčičná omáčka

(2)
Omáčka s vepřovým masem ke knedlíkům z plnotučné hořčice se zeleninovým základem, se smetanou a divokým kořením.
Těstoviny s kuřecím masem

(51)
Vychutnejte si lahodnou kombinaci zeleného špenátu, hub a kuřecího masa ve vínové smetanové omáčce.
Melounový salát s fíky

(11)
Jednoduchý a rychlý salát z červeného melounu se sladkými fíky s osvěžujícím jogurtovo-mátovým dresingem.
Pomalu dušená telecí líčka

(13)
Měkká telecí líčka pomalu dušená ve vlastní šťávě, se zeleninou a červeným vínem, podávaná s celou mrkví a bramborovou kaší.
Komentáře k receptu Hamburgery se slaninou a česnekovým dipem
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.