Mé Oblíbené Recepty
Drůbeží polévka s játrovými knedlíčky
Drůbeží polévka s játrovými knedlíčky
 

Drůbeží polévka s játrovými knedlíčky

Recept Drůbeží polévka s játrovými knedlíčky má průměrné hodnocení 4.4. Recept Drůbeží polévka s játrovými knedlíčky má průměrné hodnocení 4.4. Recept Drůbeží polévka s játrovými knedlíčky má průměrné hodnocení 4.4. Recept Drůbeží polévka s játrovými knedlíčky má průměrné hodnocení 4.4. Recept Drůbeží polévka s játrovými knedlíčky má průměrné hodnocení 4.4. 
Průměrné hodnocení: 4.4/5 (52 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
Jemné játrové knedlíčky vařené v domácím drůbežím vývaru se zeleninou, zbarveném do červena.
Doba přípravy receptu je 30 min
příprava 30 min
Doba vaření receptu je 20 min
doba vaření 20 min
Počet porcí 4
počet porcí 4
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Kuřecí játra obsahují zhruba 100 kalorií na 100 gramů a jsou nesmírně výživná.

Ingredience

1.5l drůbežího vývaru (příklad vývaru ZDE)
100g mrkve
50g celeru
50g petržele
1 KL rajského protlaku
sekaná petrželka na ozdobu

na knedlíčky

100g kuřecích jater
30g másla
1 PL polohrubé mouky
1 vejce
špetka soli a pepře
1 stroužek česneku
1/2 KL majoránky
špetka muškátového oříšku
70-100g strouhanky z bílého pečiva
2 PL sekané petrželky

(* PL - polévková lžíce)
(* KL - kávová lžička)

Postup

Mrkev, celer a peržel oloupejte a nakrájejte na úzké proužky. Přidejte je do kuřecího vývaru a uveďte k varu.

Kuřecí játra očistěte od blan, česnek oloupejte. Všechny ingredience na knedlíčky kromě strouhanky a petrželky dejte do mixéru s nožem ve tvaru S a rozmixujte do hladka. Vmíchejte sekanou petrželku. Nakonec postupně přisýpávejte strouhanku, dokud nebude směs dostatečně hustá na tvarování knedlíčků.

Vývar se zeleninou vařte na nízkou teplotu 10 minut, pak přidejte knedlíčky a vařte dalších 7 minut. Drůbeží polévku podávejte horkou, ozdobenou nasekanou petrželkou.

Inspirace pro Vás

Citronové telecí medailonky

Recept Citronové telecí medailonky má průměrné hodnocení 4.5. Recept Citronové telecí medailonky má průměrné hodnocení 4.5. Recept Citronové telecí medailonky má průměrné hodnocení 4.5. Recept Citronové telecí medailonky má průměrné hodnocení 4.5. Recept Citronové telecí medailonky má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(1)
Itálie - jemné telecí medailonky s výraznou citronovou omáčkou zjemněnou lžící másla.

Kuřecí rizoto s garam masala

Recept Kuřecí rizoto s garam masala má průměrné hodnocení 2.1. Recept Kuřecí rizoto s garam masala má průměrné hodnocení 2.1. Recept Kuřecí rizoto s garam masala má průměrné hodnocení 2.1. Recept Kuřecí rizoto s garam masala má průměrné hodnocení 2.1. Recept Kuřecí rizoto s garam masala má průměrné hodnocení 2.1. 
Komentáře k receptu
(4)
Rizoto s kuřecím masem a sýrem ochucené exotickým asijským kořením garam masala.

Cuketové bramboráky

Recept Cuketové bramboráky má průměrné hodnocení 4.6. Recept Cuketové bramboráky má průměrné hodnocení 4.6. Recept Cuketové bramboráky má průměrné hodnocení 4.6. Recept Cuketové bramboráky má průměrné hodnocení 4.6. Recept Cuketové bramboráky má průměrné hodnocení 4.6. 
Komentáře k receptu
(0)
Smažené bramboráky z cukety s jogurtovým dipem z bylinek a česneku jsou na povrchu křupavé, uvnitř jemné a vláčné.
zařazeno v:
Vegetariánské, Vejce

Uzené se zelím a špeclemi

Recept Uzené maso s kysaným zelím s špeclemi má průměrné hodnocení 4. Recept Uzené maso s kysaným zelím s špeclemi má průměrné hodnocení 4. Recept Uzené maso s kysaným zelím s špeclemi má průměrné hodnocení 4. Recept Uzené maso s kysaným zelím s špeclemi má průměrné hodnocení 4. Recept Uzené maso s kysaným zelím s špeclemi má průměrné hodnocení 4. 
Komentáře k receptu
(0)
Uzené maso s kysaným zelím a špeclemi dochucené opraženou cibulkou.

Tradiční sangria

Recept Tradiční sangria má průměrné hodnocení 5. Recept Tradiční sangria má průměrné hodnocení 5. Recept Tradiční sangria má průměrné hodnocení 5. Recept Tradiční sangria má průměrné hodnocení 5. Recept Tradiční sangria má průměrné hodnocení 5. 
Komentáře k receptu
(0)
Španělsko-portugalský alkoholický nápoj, převážně z červeného vína a ovoce.
zařazeno v:
Ovoce, Nápoje

Zelené fazolky se šalotkou

Recept Zelené fazolky se šalotkou má průměrné hodnocení 4.4. Recept Zelené fazolky se šalotkou má průměrné hodnocení 4.4. Recept Zelené fazolky se šalotkou má průměrné hodnocení 4.4. Recept Zelené fazolky se šalotkou má průměrné hodnocení 4.4. Recept Zelené fazolky se šalotkou má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(0)
Teplé máslové fazolové lusky se šalotkou, osmaženou do křupava. Vhodné jako příloha k masu.
zařazeno v:
Přílohy

Kachní prsa s fazolkami

Recept Kachní prsa s fazolkami má průměrné hodnocení 4.4. Recept Kachní prsa s fazolkami má průměrné hodnocení 4.4. Recept Kachní prsa s fazolkami má průměrné hodnocení 4.4. Recept Kachní prsa s fazolkami má průměrné hodnocení 4.4. Recept Kachní prsa s fazolkami má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(0)
Marinovaná kachní prsíčka pečená s kůžičkou, podávaná na zelených fazolkách vařených ve šťávičce z červeného vína.
zařazeno v:
Drůbeží maso

Skopové na pivě

Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. Recept Skopové na pivě má průměrné hodnocení 4.4. 
Komentáře k receptu
(0)
Starodávný recept na jednoduché skopové maso s kostí, dušené v pomalém hrnci na černém pivě a cibuli.
Komentáře k receptu Drůbeží polévka s játrovými knedlíčky
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce