Mé Oblíbené Recepty
Brambory pečené ve stříbře
Brambory pečené ve stříbře
 

Brambory pečené ve stříbře

Recept Brambory pečené ve stříbře má průměrné hodnocení 4.3. Recept Brambory pečené ve stříbře má průměrné hodnocení 4.3. Recept Brambory pečené ve stříbře má průměrné hodnocení 4.3. Recept Brambory pečené ve stříbře má průměrné hodnocení 4.3. Recept Brambory pečené ve stříbře má průměrné hodnocení 4.3. 
Průměrné hodnocení: 4.3/5 (4 hlasujících).
Pro hodnocení se prosím přihlaste zde.
USA - brambory pečené na grilu s hrubozrnnou solí a v máslovém kabátku, podávané se zakysanou smetanou s pažitkou.
Doba přípravy receptu je 15 min
příprava 15 min
Doba vaření receptu je 60 min
doba vaření 60 min
Počet porcí 4
počet porcí 4
Zatím nebyl vložen žádný komentář.
zobrazit komentáře (0)
Uložit recept do Mé kuchařky
přidat recept do své kuchařky můžete po přihlášení

Brambory jsou klasifikovány jako zelenina, ale obsahují hodně škrobu (sacharidů), který je z hlediska výživy řadí spíše k rýži či k těstovinám.

Ingredience

8 velkých brambor (každá asi 150g)
2 PL másla
80g hrubozrnné soli
1 svazek pažitky
400g 30% zakysané smetany

(* PL - polévková lžíce)

Postup

Brambory důkladně omyjte a osušte. Nastříhejte si 8 listů alobalu a doprostřed každého dejte 10g soli. Brambory potřete změklým máslem a posaďte je na sůl. Alobal zamotejte kolem brambory a pečte na grilu na středním žáru asi hodinu nebo dokud jsou měkké.

Pažitku nasekejte a polovinu zamíchejte do zakysané smetany. Alobal rozmotejte, bramboru podélně rozřízněte a naplňte zakysanou smetanou. Navrch nasypejte pažitku a podávejte.

Inspirace pro Vás

Kousky s cibulí a jablky

Recept Kousky s karamelizovanou cibulí a jablky na listovém těstě má průměrné hodnocení 5. Recept Kousky s karamelizovanou cibulí a jablky na listovém těstě má průměrné hodnocení 5. Recept Kousky s karamelizovanou cibulí a jablky na listovém těstě má průměrné hodnocení 5. Recept Kousky s karamelizovanou cibulí a jablky na listovém těstě má průměrné hodnocení 5. Recept Kousky s karamelizovanou cibulí a jablky na listovém těstě má průměrné hodnocení 5. 
Komentáře k receptu
(3)
Pro návštěvy, které chcete oslnit. Chuť výrazného sýru, osmažené cibule a sladkého jablka se skvěle doplňuje a chutná.

Srnčí špízy

Recept Srnčí špízy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Srnčí špízy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Srnčí špízy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Srnčí špízy má průměrné hodnocení 4.5. Recept Srnčí špízy má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Srnčí maso marinované v exotické směsi ze sójové omáčky a grilované na pánvi. Na povrchu je maso hnědé, uvnitř růžové.
zařazeno v:
Zvěřina, Grilování

Hrachová polévka

Recept Hrachová polévka má průměrné hodnocení 4.3. Recept Hrachová polévka má průměrné hodnocení 4.3. Recept Hrachová polévka má průměrné hodnocení 4.3. Recept Hrachová polévka má průměrné hodnocení 4.3. Recept Hrachová polévka má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(10)
Polévka vařená v pomalém hrnci ochucená kari kořením a tymiánem.

Rajčatový salát

Recept Rajčatový salát má průměrné hodnocení 4.3. Recept Rajčatový salát má průměrné hodnocení 4.3. Recept Rajčatový salát má průměrné hodnocení 4.3. Recept Rajčatový salát má průměrné hodnocení 4.3. Recept Rajčatový salát má průměrné hodnocení 4.3. 
Komentáře k receptu
(0)
Salát z barevných cherry rajčat s červenou cibulí a dresinkem z octa z červeného vína a extra panenského olivového oleje.
zařazeno v:
Saláty, Vegetariánské

Dušená vepřová játra

Recept Vepřová játra dušená na lesních houbách má průměrné hodnocení 4.5. Recept Vepřová játra dušená na lesních houbách má průměrné hodnocení 4.5. Recept Vepřová játra dušená na lesních houbách má průměrné hodnocení 4.5. Recept Vepřová játra dušená na lesních houbách má průměrné hodnocení 4.5. Recept Vepřová játra dušená na lesních houbách má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(1)
Delikátní dušená vepřová játra. Kousky jater se smaženou cibulkou a lesními houbami přelité chutnou omáčkou.

Karlovarský knedlík

Recept Karlovarský knedlík má průměrné hodnocení 4.5. Recept Karlovarský knedlík má průměrné hodnocení 4.5. Recept Karlovarský knedlík má průměrné hodnocení 4.5. Recept Karlovarský knedlík má průměrné hodnocení 4.5. Recept Karlovarský knedlík má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(0)
Tradiční český karlovarský knedlík z opražené housky, mouky a vajec. Vhodný jako příloha téměř ke všemu českému.

Omáčka Marinara

Recept Omáčka Marinara má průměrné hodnocení 4.5. Recept Omáčka Marinara má průměrné hodnocení 4.5. Recept Omáčka Marinara má průměrné hodnocení 4.5. Recept Omáčka Marinara má průměrné hodnocení 4.5. Recept Omáčka Marinara má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(1)
Itálie - omáčka z konzervovaných rajčat dušených na víně. Vhodná k těstovinám nebo například k volskému oku a pečivu.

Kuřecí prsa na šalotce

Recept Kuřecí prsa na šalotce má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kuřecí prsa na šalotce má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kuřecí prsa na šalotce má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kuřecí prsa na šalotce má průměrné hodnocení 4.5. Recept Kuřecí prsa na šalotce má průměrné hodnocení 4.5. 
Komentáře k receptu
(1)
Kuřecí prsa smažená v kůži, podávaná ve šťávě z kuřecího vývaru, ochucená bylinkami a česnekem, zjemněná oříškem másla.
zařazeno v:
Drůbeží maso
Komentáře k receptu Brambory pečené ve stříbře
Vyzkoušeli jste tento recept? Sdělte nám své dojmy.
*Vaše jméno:
*Váš komentář k receptu:
Vaše hodnocení receptu:
 
2014 © MeOblibeneRecepty.cz
Všechna práva vyhrazena
Reklama / Inzerce